Evenimente, Sanatate

Clinica de diagnostic Phoenix, alta adresa

– De la data de 1 August 2010, punctul de lucru împreună cu întreg personalul Clinicii de Diagnostic Phoenix din cadrul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş şi-a mutat sediul şi activitatea la adresa: Bucureşti, Strada Pitar Moş nr.20, în cadrul clinicii Academica.

Aflându-ne într-o noua etapă de dezvoltare, punctul de lucru al Clinicii de Diagnostic Phoenix din cadrul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, Strada Calistrat Grozovici nr. 1, Sector 2, Bucureşti, nu mai poate oferi nivelul de calitate şi performanţă pe care noi dorim să vi-l asigurăm în continuare.
Clinica Phoenix va putea onora solicitările în ce priveşte examinările de Rezonanţă Magnetică şi Computer Tomografie.
Pentru programări şi informaţii va stăm la dispoziţie la următoarele numere de telefon : 0372.920.318, 0732.660.173.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi sprijin!
Cu deosebită consideraţie,
Clinica de Diagnostic Phoenix
Dr Nicolae Bolog
Dr Angelica Mangrau
Dr Irinel Oancea

Infiintata in anul 2007, Clinica Phoenix ofera servicii medicale de tip diagnostic imagistic ( RM si CT) impreuna cu proceduri terapeutice intervetionale: terapia durerii coloanei vertebrale.
Ca o noutate in sfera serviciilor medicale din Romania, Clinica Phoenix ofera serviciul de Second Opinion prin Teleradiologie , pentru examinarile de rezonanta magnetica si tomografie computerizata efectuate in alte centre sau spitale, la cererea pacientilor sau a medicilor. Mai mult, in cazurile dificile sau in cazurile in care pacientii doresc o a doua opinie, Clinica Phoenix este singurul centru din tara in care se pot oferite consultatii si recomandari catre centre internationale de excelenta din Elvetia, SUA, Israel, Germania si Marea Britanie

Telefon: 0372920318; 0732660173
www.cdphoenix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *