Concursuri

Clienții Romtelecom pot câștiga câştiga o excursie VIP la festivalul Sundance Film & Music Londra 2014

Până pe 18 martie, clienţii Romtelecom au posibilitatea de a participa la “Critic la Sundance Londra 2014“, care le oferă şansa de a câştiga o excursie VIP la Festivalul de Film Sundance din Londra, între 25 și 27 aprilie 2014, oferită de Sundance Channel HD.

Concursul “Critic la Sundance Londra 2014” este deschis pentru toţi abonaţii Romtelecom, în baza codului de abonat. Tot ce trebuie să facă pentru a intra în concurs este să scrie o recenzie pentru unul dintre cele 10 filme listate în aplicaţie. O selecţie preliminară a concurenților este realizată de către bloggerul și criticul de film Cristina Bazavan. După data de 18 martie, dintre cei nouă finalişti, va fi extras prin tragere la sorţi câştigătorul norocos.
Câştigătorul va fi premiat cu o călătorie VIP pentru două persoane la festivalul Sundance Film & Music Londra din 25 – 27 aprilie 2014: bilete de avion dus-întors și transferuri la aeroport, 3 zile, 2 nopţi cazare la hotel, bilete la proiecțiile a 3 filme şi un Meet and Greet exclusiv cu reprezentanții Sundance Channel.
Concursul este disponibil pe pagina de Facebook Romtelecom, până pe 18 martie. Regulamentul complet de concurs este disponibil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *