LifeStyle

Claudiu Bleont vine la TVR 1

Claudiu Bleont prezinta, incepand din 8 iulie, o emisiune noua, difuzata pe toata perioada verii la TVR 1. “S-a-ntamplat in Romania!” va fi un talk-show de marti seara, in transmisiune directa, cu public in platou.

Emisiunea va reuni de fiecare data cinci vedete TVR, care vor trece in revista evenimentele saptamanii, povestind relaxat despre ceea ce s-a intamplat in Romania, dar si in alta parte a lumii.

Emisiunea va contine si reportaje inedite, dar si sondaje de opinie printre bucuresteni, care vor oferi si o imagine a perceptiei omului de rand asupra a ceea ce i se intampla. Ineditul emisiunii sta in aceea ca vedetele TVR, provenite de fiecare data din medii diferite (vor fi moderatori de talk-show politic, economic, de programe sportive, de emisiuni de divertisment), vor fi puse in situatia sa-si dea cu parerea despre domenii cu care nu se intersecteaza, de obicei.

Astfel, o vom putea vedea pe Gianina Corondan vorbind despre cresterea preturilor, pe Malvina Cervenschi vorbind despre un mega-concert al unei vedete de peste hotare sau pe Marina Almasan comentand un eveniment fotbalistic. Invitatii primei editii sunt Mihai Constantin, Marina Almasan, Horia Moculescu, Sorin Burtea si Alina Alexoi.

Sursa: TVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *