LifeStyle

Claudia de la Sexxy se lanseaza solo

Claudia de la SexxyClaudia, ex-componenta trupei Sexxy, se lansează şi ea într-o carieră solo, asemeni fostei sale colege, Julia. Aceasta s-a prezentat joi seara la o emisiune în direct, „purtând“ un nou look.

Foarte creaţă şi brunetă, cu o imensă zgârietură desenată pe piept, Claudia a interpretat noua ei piesă, „un single compus special pentru mine de către Marius Moga“, a spus solista.

Ea a mai adăugat că pentru această piesă, numită „Două vieţi de dor“, Moga a lucrat şase luni. Single-ul se bucură de două variante, una în română şi una în engleză, scrie Atac.Cu ocazia acestei apariţii pe sticlă, fosta componentă Sexxy a ţinut să infirme zvonurile care circulă despre ea mai nou în presă. Unul dintre acestea este faptul că ea şi-ar fi făcut o asigurare de 20.000 de euro a picioarelor sale. Claudia neagă acest lucru. Ea spune că a fost anunţată de către prietenii ei, care citiseră într-un ziar, că şi-ar fi asigurat membrele inferioare pentru suma mai sus numită. Vestea a amuzat-o chiar şi pe ea, căci spune că nu a avut de gând niciodată să facă aşa ceva. „Este bine totuşi că nu se scrie de rău de mine“, a mai spus proaspăta brunetă.

Mai multe pe site-ul Atac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *