Evenimente

Class 1 Grand Prix, 28 – 30 august la Siutghiol, Mamaia

Vino să vezi cea mai spectaculoasă cursă nautică la Romanian Class 1 Grand Prix, între 28 si 30 august, pe lacul Siutghiol din Mamaia ÅŸi pregăteste-te să guÅŸti senzatia vitezei la bordul unei super-barci! Ia-Å£i un abonament sau un accesoriu de la Orange shop Constanta ÅŸi poti fi unul dintre cei doi copiloti care vor parcurge circuitul. Viteze de peste 250 km/h, condiÅ£ii imprevizibile, situatii dramatice, piloti talentaîi, petreceri incendiare – acestea sunt doar câteva dintre ingredientele Grand Prix-ului românesc de Class 1.

“La peste 250 de kilometri pe ora, ceea ce vezi în faţa ta este deja istorie”, spun pilotii. Imaginaţi-vă ca sunteti prins într-o cabină îngustă, alături de colegul de echipa. Unul are controlul propulsiei, celalalt al directiei. Vă aflaţi într-o ambarcatiune Class 1, o capodoperă tehnologică de cinci tone, construită din materiale compozite de carbon si Kevlar. Motorul, de aproape zece ori mai puternic decât al masinilor de stradă, dezvoltă o putere fenomenală de 900 de cai. Nu-i aţa că vi se taie rasuflarea? Pentru membrii celor 10 echipe care vor concura la Mamaia, totul este obisnuinţă.

Editia 2009 a Romanian Grand Prix se anunţă cea mai spectaculoasă de până acum cu 2 curse: una sâmbătă şi cealaltă duminică, amândouă la fel de importante pentru clasamentul final al sezonului 2009. În plus, ai parte de o mulţime de surprize: acrobaţii în aer cu un elicopter Red Bull, o intrecere intre elicopterul Red Bull si o barca Class 1 si o noua editie din Class 1 Experience: cei care vor să simtă viteza şi adrenalina acestui sport se pot urca la bordul unei ambarcaţiuni de cursă conduse de piloţi cu experienţă.

Program si alte detalii >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *