LifeStyle

Ciuc sponsorizeaza BCR Open Romania 2008

Heineken Romania a anuntat astazi ca una dintre cele mai apreciate marci din portofoliul companiei, Ciuc Premium, este sponsor al editiei din acest an a BCR Open Romania. Edwin Botterman, Presedinte & CEO Heineken Romania, a declarat: “BCR Open Romania este unul dintre cele mai mari evenimente sportive anuale din tara noastra, oferind un spectacol de tenis de inalta tinuta, la care participa cei mai buni jucatori din lume. Ca urmare, consideram ca este un mediu potrivit pentru marca Ciuc Premium, mai ales luand in considerare faptul ca am lansat o noua sticla premium – “forma perfecta” – in urma cu numai o luna. Pentru Ciuc Premium, acesta reprezinta momentul si ocazia perfecta de a asocia o marca premium cu un eveniment premium.”

Ciuc Premium intra acum pentru prima data in lumea tenisului, sponsorizand editia din acest an a evenimentului BCR Open Romania. Contractul de sponsorizare a fost semnat pentru turneul din 2008, dar Heineken Romania si-a exprimat intentia clara de a deveni un partener pe termen lung al acestui eveniment.

BCR Open Romania este un eveniment ATP Tour World Series, care ajunge la cea de-a 13-a editie in acest an.

Ciuc Premium face parte din portofoliul de marci al Heineken Romania.
Produsa din 1975, berea Ciuc Premium s-a facut imediat remarcata datorita gustului sau unic, oferit de apa pura din Muntii Harghita, si calitatii excelente a maltului si hameiului folosit. Calitatea berii Ciuc Premium a fost premiata cu o medalie de aur in cadrul competitiei Monde Selection din acest an, organizata in Belgia. In iunie 2008, Ciuc Premium si-a improspatat look-ul si si-a accentuat caracterul premium, lansand sticla cu “forma perfecta”, de culoare verde, cu un contur mai atragator, mai zvelt, cu inscriptii in relief si o eticheta modernizata.

Heineken Romnia este liderul pietei de bere din Romania din anul 2000. Compania ofera cel mai diversificat portofoliu de marci de pe piata locala, acoperind toate segmentele: Heineken, Zipfer (import), Gosser, Schlossgold, Silva, Ciuc Premium, Golden Brau, Bucegi, Gambrinus, Harghita si Hategana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *