Vedete

CityFM: serial radio despre Ozzy Osbourne

CityFM a realizat un serial radio despre viața lui Ozzy Osbourne. Acesta cuprinde 20 de episoade care vor fi difuzate pe post în următoarele două săptămâni. Între timp, cuplul Osbourne și-a cumpărat o casă lângă Los Angeles, iTunes promovează o aplicație despre Ozzy, iar artistul sexagenar nu le recomandă chelioșilor să poarte peruci.

Documentarul a fost realizat de KIRK și cuprinde pe lângă informațiile despre cântece și albume o sumedie de întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante din viața lui Ozzy. Ascultătorii vor putea afla printre altele cum a fost exclus din trupa Black Sabbath, de câte ori a dat examen pentru permisul auto, cum s-a născut Ozzfest și de câte ori a cerut-o în căsătorie pe Sharon. Soția i-a devenit și manager artistic. Ascultătorii emisiunii vor putea descoperi cum l-a păcălit Sharon pe Ozzy când l-a dus prima oară într-o clinică de reabilitare. Nu lipsesc nici detaliile despre reality-show-ul “The Osbournes” sau despre cina alături de președintele Statelor Unite George W. Bush.

Pe site-ul cityfm.ro echipa a reunit într-o colecție online cele mai frumoase videoclipuri ale lui Ozzy Osbourne, din 1980 și până în prezent. Materialele susțin cele două episoade zilnice ale emisiunii CityFM despre The Prince of Darkness.

Ozzy Osbourne a intrat și în lumea aplicațiilor Apple!
O aplicație simplă intitulată OZZY poate fi descărcată gratis din magazinele iTunes. Utilizatorii pot explora lumea muzicală a lui Ozzy și pot alege o piesă din cariera solo a artistului, carieră întinsă de-a lungul a 3 decenii. Din momentul descărcării aplicației, aceștia au acces la videoclipuri, galerii foto, date de concert, achiziții de bilete sau la comentarii și fotografii privind spectacolele la care au participat. Există și un colț al fanilor OZZY, care își pot împărtăși părerile și se pot cunoaște mai ușor în cazul în care locuiesc în același oraș.

Ozzy și Sharon Osbourne și-au cumpărat „un nou cuib”
Cuplul Osbourne a achiziționat o nouă propietate în Los Angeles, unde plănuiește să evadeze în weekend-uri, sau când se află cu treaba în oras. Fata lor, Kelly a declarat că părinții sunt foarte încântați de casă întrucât se afla la o oră distanță de oraș. “Tatăl meu a spus mereu: Tot ce ne trebuie este un televizor și un câine! De ce să avem nevoie de multe alte lucruri? Așa stând lucrurile, el este foarte fericit acolo”, a mărturisit Kelly. În plus, se știe că Sharon Osbourne este pasionată de case, chiar Ozzy declarând că soția lui a cumpărat în cei de 27 de ani de căsnicie 28 de proprietăți.

Ozzy Osbourne îi avertizează pe chelioși să nu investească în peruci!
Ozzy a mărturisit că pe vremuri a fost impresionat neplăcut de un “buclat” căruia i-a smuls peruca și a sters băutura de pe masă cu ea. Într-o rubrică din Sunday Times, artistul i-a răspuns unei cititoare care l-a întrebat dacă să ii recomande soțului să folosească o perucă: “Este o idee proastă, pentru că lumea va testa claia de păr și va trage de ea. Știu mulți oameni care sunt obsedați de ideea pierderii părului și care cred că e ca și cum și-ar pierde virilitatea! Mie dacă mi s-ar întampla asta… m-as rade în cap, deși acum e ușor să spun asta! Sigur că există varianta perucii, dar asta implică multe riscuri!”, a precizat artistul. “(…) eram într-un bar și lângă mine stătea unul cu perucă! Ca să mă distrez m-am dus lângă el, i-am smuls-o de pe cap și am folosit-o pe post de mop, adică am șters berea de pe bar. Apoi i-am pus-o inapoi pe cap… dar nu în poziția corectă! Tipul s-a înfuriat, dar eu râdeam pentru că arăta ridicol, ca și cum ar fi avut o pisică moartă pe cap! Nu l-am mai văzut purtând peruca, prin urmare i-am făcut o mare favoare”, mărturisește Ozzy.

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy pe 2 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *