Concerte

CityFM difuzează noul single al lui Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a filmat în weekend videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul SCREAM. Regizorul este chiar fiul său, Jack Osbourne. CityFM a fost primul post de radio din România care a difuzat piesa “Life Won’t Wait”, pregătind atmosfera concertului de pe 2 octombrie de la București.

Albumul SCREAM a fost promovat până acum prin single-ul “Let Me Hear You Scream”. În prima săptămână de la lansare, discul s-a fost vândut în 81000 de exemplare în Statele Unite și a ocupat locul 4 în Billboard 200*. Totodată, a atins primul loc în cadrul categoriilor albumelor Rock și Hard Rock. Prin noua melodie “Life Won’t Wait”, Ozzy atrage atenția asupra nebuniei care ne înconjoară zi de zi. Viața trebuie trăită cu fiecare secundă pentru că timpul nu așteaptă pe nimeni: “Every second you throw away / Every minute of every day / Don’t get caught in a myriad / Because life won’t wait for you / No life won’t wait for you my friend”.

Filmarea noului clip a fost anunțată pe canalul oficial Twitter**, tot acolo unde Ozzy și Sharon anunță apropierea turneului Ozzfest 2010. Doar 4 zile mai sunt până la deschiderea de la San Bernardino din California. Câteva fotografii din timpul filmărilor videoclipului pentru “Life Won’t Wait” au fost publicate pe aceeași rețea online de socializare.

“Tatăl meu nu este un idiot, ci un geniu…”
Compania lui Jack Osbourne a terminat de curând și filmările la “Wreckage Of My Past”, un documentar despre viața lui Ozzy. Jack și mama sa, Sharon Osbourne sunt producătorii executivi și finanțează această peliculă, care este regizată de Mike Piscitelli. Jordan Tappis semnează scenariul și producția. Se pare că documentarul va include interviuri cu toți membrii principali ai trupei Black Sabbath alături de cele cu diverși membri ai trupelor de acompaniament, cu familia și prietenii lui Ozzy.

Fiul artistului, Jack a declarat pentru RollingStone.com că partea cea mai dificilă a fost să obțină declarații sincere și nu unele de fațadă. “Vreau să conturez o imagine realistă a tatălui meu. Cred că într-o anumită măsură, reality-show-ul The Osbournes a făcut ca publicul să-l perceapă drept un om puțin senil, amuzant și confuz. Da, tata poate fi tipul acesta, dar nu așa este el. Cred că aproape i-a discreditat identitatea de artist. Tatăl meu nu este un idiot, ci un geniu după părerea mea. Are mari defecte, iar noi încercăm să îl descriem cu onestitate”, a declarat Jack Osbourne.

Black Sabbath, aproape de reuniune
Sunt șanse ca trupa Black Sabbath se să reunească. Conform declarațiilor sale, Ozzy Osbourne a discutat cu foștii colegi despre o posibilă reuniune pentru a pleca în turneu și pentru a înregistra un nou material. “Este foarte, foarte posibil ca în sfârșit, membrii originali din Black Sabbath să se reunească pentru un ultim album. Cred ca vom organiza și un turneu. Când? Asta nu știu, dar am vorbit de curând cu Bill Ward și amândoi am ajuns la concluzia să nu mai spunem niciodată NICIODATĂ”, a mărturisit săptămâna trecută Ozzy Osbourne.

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy pe 2 octombrie, într-un concert produs de CityFM. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas și Cărturești, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *