AUTO

Citroen DS4 test drive – porti deschise

Radacini Leasing, noul dealer si reparator autorizat Citroën in Bucuresti, va invita in perioada 1-3 iulie la zilele “Portilor deschise”, sa sarbatorim intr-o atmosfera calda si prieteneasca lansarea oficiala a noului model DS4, al doilea model al gamei distinctive DS.
Situat pe Bd. Marasesti nr. 131, noua locatie tip showroom si service reprezinta a doua investitie dedicata marcii Citroën a grupului Radacini, dupa ce anul trecut a mai inaugurat un nou showroom dedicat marcii franceze in orasul Constanta.

Noul Citroën DS4 pe care va invitam sa il admirati in acest weekend este un model cu multiple talente, ce raspunde fara niciun efort unei game largi de nevoi, sporind in acelasi timp atractivitatea si vitalitatea experientei pe sosea.

Combinand designul unui coupé cu functionalitatea unor usi 2+2, DS4 ofera trei scaune individuale in spate, accesibile cu ajutorul usilor cu manere ascunse, care se integreaza perfect in liniile masinii. In plus, DS4, beneficiaza si de un portbagaj spatios de 370 de litri si numeroase compartimente de stocare inteligente.

Citroën DS4 oferta o gama de cinci motorizari rafinate si eficiente: doua motoare HDi diesel si trei motoare pe benzina. Acest model ofera in standard sase airbag-uri si o serie de sisteme concepute pentru a asista soferul. Citroën DS4 a obtinut calificativul de 5 stele in cadrul testelor de impact Euro NCAP, dar si un premiu special pentru serviciul Citroën eTouch. Acest premiu recunoaste sistemele inovatoare ce imbunatesc siguranta si sunt disponibile la scara larga pe un anumit model.

Alaturi de DS4, in showroomul Radacini Leasing veti putea admira si chiar testa celelate modele ale gamei Citroën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *