Stiri

Citrix suporta Remote Access catre Microsoft Windows Essentials Business Server

Citrix Systems, lider global in aplicatii de infrastructura, anunta disponibilitatea remote access la aplicatiile care vor rula impreuna cu Citrix Access EssentialsA pe serverul Microsoft Windows Essential Business, cunoscut pana acum sub denumirea de ”Centro”.Avand angajati mereu in deplasare si aflati la distante mari, companiile care folosesc serverul Windows Essential Business si Access Essentials vor castiga o flexibilitate extraordinara si un important avantaj competitiv care ofera posibilitatea de a utiliza aplicatii critice pentru linia de business prin intermediul Internetului catre angajati aflati in locatii diferite, la orice ora, chiar si in cazul companiilor cu resurse IT limitate.

Citrix Access Essentials va avea un rol suplimentar in cadrul Windows Essential Business Server, fiind capabil sa asigura un echilibru intre personal, securitate si remote access in cadrul unei conexiuni de Internet si un browser web standard. Utilizatorii trebuie sa aleaga doar browserul dintr-un site securizat predefinit pentru a ajunge la aplicatia dorita din cadrul celor disponibile. Reguli simple dicteaza alegerea aplicatiilor pe care un utilizator le poate vedea in functie de rolul sau in organizatie.
Citrix Access Essentials, impreuna cu Windows Essential Business Server si posibilitatile oferite de Terminal Services, ajuta clientii sa isi acopere aceasta necesitate in mod eficient.
Access Essentials asigura accesul pentru un numar de maximum 75 de utilizatori offsite, prezinta caracteristici usoare, un wizard pentru instalare si configurare ca parte a setupului integrat. Toate acestea sunt administrate de pe consola Windows Essential Business Server. Sesiunile de remote sunt coordonate cu ajutorul Internet Security si Acceleration Server pentru securitate si performanta maxime.

Acest tip de monitorizare comunica in mod transparent cu Windows Exchange Server 2007, asigurand un timp de raspuns mai mare.
Prin asigurarea accesului la aplicatiile corporate de catre utilizatorii de acasa, forta de munca mobila si in locatiile aflate la distanta, Citrix Access Essentials reprezinta solutia complementara perfecta pentru Windows Essential Business Server.

Mai multe detalii despre Citrix Access Essentials pot fi gasite la:
www.citrixaccessessentials.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *