Evenimente

Cinci ritmuri de dans, un training pentru profesionisti

Luni, 27 aprilie 2009, Deborah Bacon-Dilts vă va învăţa cum să folosiÅ£i „Dansul celor Cinci Ritmuri ale Gabriellei Roth” pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări de genul „Cum ne putem realiza pe deplin potenÅ£ialul?”, „Cum putem fi mereu inspiraÅ£i ÅŸi conectaÅ£i mai profund la creativitatea noastră?”, „Cum putem să fim mai plini de viaţă – aici ÅŸi acum?”. ParticipanÅ£ii la workshopul organizat de Competent Consulting la Crowne Plaza Hotel din BucureÅŸti, vor avea ocazia să fie direct îndrumaÅ£i de una dintre primele eleve ale Gabriellei Roth ÅŸi ale lui Richard Moss. ÃŽn felul acesta, învăţaÅ£i temeinic o practică corporală, bazată pe miÅŸcări ritmice, ce s-a dovedit a fi un puternic catalizator al eliberării corpului, emoÅ£iilor, minÅ£ii ÅŸi imaginaÅ£iei.

Beneficiile workshopului:
reconectarea la înţelepciunea corpului şi la intuiţie,
recentrarea pe propriile trăiri,
creşterea gradului de conştientizare a mediului înconjurător,
sporirea capacităţii de adaptare la schimbări,
renunţarea mai uşoară la ce nu poate fi realizat,
reconectarea la ceilalţi şi cultivarea empatiei,
descoperirea de noi dimensiuni ale trăirii şi fiinţei noastre.
Cel mai mult profită de beneficiile workshopului:
persoanele care şi-au pierdut contactul cu propriul corp, ce nu mai simt entuziasm şi fericire atunci când se mişcă,
persoanele care şi-ar dori să danseze, dar se ruşinează şi nu cred că în fiecare om există un dansator care de-abia aşteaptă să i se permită să se exprime în propria manieră,
dansatorii şi actorii profesionişti, ce pot astfel să-şi coreleze mai bine performanţele artistice cu viaţa cotidiană.
În majoritatea situaţiilor cu care ne confruntăm, este foarte dificil să fim acceptaţi necondiţionat, normele sociale impunând cel mai adesea purtarea unor măşti care să ascundă ceea ce este considerat nepotrivit în acel context. Deborah are un dar deosebit de a crea un cadru extrem de plăcut şi securizat, în care măştile nu numai că nu sunt necesare, ci cad de la sine! În felul acesta, facilitează redescoperirea celor cinci calităţi esenţiale, ce se află deja în fiecare om. Lucrul cu cele 5 ritmuri permite exprimarea şi armonizarea acestor părţi aparent „opuse”, oferind modalităţi de reintegrare a lor în viaţa cotidiană. Este un proces de transformare la un nivel extrem de profund, ce restabileşte echilibrul intern şi generează un respect profund şi acceptare pentru tot ceea ce suntem şi cuprinde viaţa noastră.
Workshopul este profund experienţial, astfel încât descrierea sa în cuvinte este dificilă şi incompletă. Dar una dintre cele mai frecvente descoperiri ale participanţilor este tocmai faptul că viaţa este multi-dimensională, plină de contradicţii şi tensiuni ce nu pot fi depăşite prin explicaţii logice, ci prin experienţa unificării lor la un nivel mai înalt de trăire şi conştientizare.
Gurdjieff preda o tehnică extrem de asemănătoare, dar pentru a ajunge la iniÅ£ierea în frumuseÅ£ea ÅŸi simplitatea celor cinci ritmuri era nevoie de ani ÅŸi ani de studiu acerb, de auto-observare ÅŸi auto-control nemilos. Gabrielle Roth ÅŸi Deborah Bacon-Dilts au recreat această iniÅ£iere într-o manieră ce poate fi acceptată ÅŸi practicată de oricine. Nici măcar nu trebuie să puteÅ£i dansa – simpla miÅŸcare a unei părÅ£i din corp este suficientă pentru a produce efectele transformatoare. ConvingeÅ£i-vă urmărind prezentările video postate pe www.succesulmeu.ro.
Cele cinci ritmuri sunt o hartă a modului în care lucrurile se mişcă şi transformă în mod natural. Ele sunt de natură fractalică, similare cu modul în care valurile se sparg de malul mării, orgasmul se revarsă în corpul nostru, decurge naşterea şi se derulează dezvoltarea fiinţei umane. Cele cinci ritmuri sunt armonizate cu modul în care emoţiile curg prin fiinţa noastră, precum şi cu procesul însuşi de Creaţie.
Puteţi avea experienţa directă a efectelor transformaţionale profunde şi puternice ale acestei practici corporale înscriindu-vă chiar acum la acest workshop unic, facilitat de o persoană cu calităţi unice de dansatoare, coach şi iniţiat.

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *