LifeStyle

Cinci costume de scena pentru show-ul Shakirei

shakira

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul Shakirei… Spectacolul, organizat de Emag!c Entertainment si prezentat de Vodafone, va avea loc in data 17 iulie, pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara, si se anunta a fi un show electrizant: daca cei de la Depeche Mode au preferat o prezentare mai “dark”, mai misterioasa, potrivita muzicii lor, concertul Shakirei va surprinde printr-o explozie de lumina, sunet si efecte vizuale!

Shakira va folosi trei chitari pe scena: doua electrice (una albastra si una roz, cu cristale Swarovski) si o chitara rece. In timpul show-ului, artista va schimba cinci costume de scena, imediat dupa piesa “La Tortura” urmand sa imbrace o rochie rosie, cu “aripi” uriase! Bineinteles, nu va lipsi nici costumul de “dansatoare din buric”, pentru fanii care abia asteapta sa-i vada live miscarile provocatoare!

Accesul pe stadion se va face de la ora 16.00, urmand ca spectacolul sa inceapa in jurul orei 20.00. Este interzis accesul pe stadion cu echipamente de inregistrare audio-video, camere foto, obiecte contondente, mancare si bautura, umbrele, artificii, arme.

Biletele pentru concert se pot achizitiona din reteaua nationala a magazinelor Diverta, iar pe plan local, in Timisoara, acestea se gasesc si la punctele de vanzare ale “Poli Timisoara” (Piata Operei, Piata Unirii, Stadionul “Dan Paltinisanu”, Clubul “Poli Timisoara”, Magazinul Bega) si in Caminul Studentesc. Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.