Vedete

Christian Sabbagh a primit masina cu acte false

Iata ca si cei mai avizati vanatori de infractori cad prada interlopilor! Vedeta emisiunii “112- Politia in actiune” a fost victima unei inselaciuni. Christian Sabbagh si-a dat la schimb masina unui individ care oferea spre vanzare un autoturism pe un site specializat.

Mergand cu noua masina la spalatorie, Sabbagh a constatat ca vopseaua incepe sa se cojeasca. Ducandu-se cu masina proaspat achizitionata la test, Sabbagh a aflat cu stupoare ca autoturismul a fost introdus in circuitul legal cu acte false.

Persoana care i-a dat la schimb masina cu acte false este in prezent anchetata de politie. Fosta masina a lui Sabbagh este acum oferita spre vanzare pentru o suma modica, pe acelasi site specializat.

Sabbagh a depus o plangere la politie. “E un mod de operare in Romania! I se poate intampla oricui… Am realizat nenumarate materiale despre cum sa te feresti de hoti, dar au fost valabile numai pentru telespectatori. Nu mi-am imaginat ca ar putea sa mi se intample si mie” spune Sabbagh.

Vedeta de la “112- Politia in actiune” a inceput sa primeasca telefoane de la persoane necunoscute, care l-au “sfatuit” sa nu faca valva, pentru ca vor fi repercusiuni. ” Un individ la vedere, fara probleme cu legea, este trimis la inaintare de catre membrii unei grupari mafiote. Acestia ii dau probabil vreo mie de euro comision si ii promit sa il scoata din puscarie. Acesta este modul de operare mafiot! Nu isi permite orice gainar sa faca asemenea operatiuni de capul lui, mai ales ca se stie cine sunt” povesteste Sabbagh, care banuieste ca in spatele acestei operatiuni este o persoana importanta care face parte din autoritatile statului, al carei nume nu il dezvaluie pentru a nu periclita ancheta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *