Vedete

Chris Rea – Still so far to go

Maine Chris Rea va concerta in fata publicului roman, in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, “Still so far to go – The Best Of Chris Rea”. Prezent pentru prima data pe o scena din Romania, Chris Rea promite un show exceptional, care va include cele mai cunoscute piese lansate in cei peste 30 de ani de cariera. Chris Rea va veni la Bucuresti insotit de familia sa, solicitand liniste si discretie pe toata durata sederii sale. Rafinamentul din concertele sale ii este specific artistului si in spatele scenei, Rea neavand deloc pretentii exagerate in ceea ce priveste modul in care doreste sa fie intampinat in Romania.
Echipa artistului a solicitat ca in culise sa fie pregatite mai multe sortimente de ciocolata si fructe proaspte, de restul meniului ocupandu-se proprii bucatari care il insotesc pe Rea toata durata turneului. In acest sens, managerul de productie a artistului a dorit amplasarea unei mici bucatarii in zona de backstage. De asemenea, in culise vor fi amenajate sase cabine, precum si doua birouri de productie. Pe tot parcursul vizitei lui Chris Rea in Bucuresti, transportul artistului si al echipei sale va fi asigurat de mai multe limuzine BMW.

Pentru spectacolul din 6 februarie, accesul pentru public in Sala Palatului se va face incepand cu ora 19:00.Tanarul chitarist Paul Casey va deschide seara in jurul orei 20:00, urmand ca dupa o scurta pauza sa urce pe scena Chris Rea.

Oferit de Peroni Nastro Azzurro, si organizat de Emagic, concertul lui Chris Rea de la Sala Palatului, va avea loc cu casa inchisa, biletele pentru acest spectacol epuizandu-se cu mai bine de trei saptamani inainte de data evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *