Concerte

Chris Norman strange fonduri pentru un spital de copii!

Mii de bucuresteni asteapta cu entuziasm venirea la Bucuresti a vocii de aur a trupei Smokie si ne referim bineinteles la artistul de renume mondial Chris Norman. Concertul de la Sala Palatului din data de 15 noiembrie face parte din turneul de promovare a ultimului material discografic lansat in 13 februarie 2009, intitulat “Chris Norman The Hits ! Smokie – Solo Years”. Admiratorii solistului vor avea posibilitatea sa asculte Midnight Lady, I’ll meet you at Midnight, Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me , sau Some hearts are diamonds in maniera unica ce-l caracterizeaza pe artist.

Nu multi stiu insa faptul ca interpretul iubeste foarte mult copiii, cea mai elocventa dovada fiind faptul ca el insusi este tatal a 5 copii. Poate acesta este si motivul principal pentru care Chris este implicat puternic in viata comunitatii prin sprijinirea Kinderhospiz Mitteldeutschland, un spital din Germania, pentru copiii care sufera de boli incurabile. Chris este ambasador al acestui asezamant si participa la numeroase actiuni de strangere de fonduri pentru ajutorarea acestor copii, donand el insusi sume de bani importante. In aceste demersuri, Chris primeste un ajutor important si de la fanii sai. Cea mai mare actiune intreprinsa a fost sustinerea unui concert la Nordhausen, in beneficiul acestui centru, la care au participat 6.000 de fani, ocazie cu care a fost stransa si donata spitalului suma de 39.000 de Euro. De curand, Chris a participat la o sedinta foto in care a pozat imbracat in cowboy. Aceste fotografii vor fi folosite la producerea de calendare pentru anul viitor, iar banii obtinuti din vanzare vor fi donati pentru copiii grav bolnavi.
De asemenea, prin intermediul fan-club-ului oficial si prin initiative individuale ale fanilor sunt in derulare in permanenta diverse activitati sub sloganul “Fan for kids”, in care Chris este sustinut de fanii sai pentru ajutorarea copiilor bolnavi incurabili.

Pentru cei care nu doresc sa rateze oportunitatea de a se intalni cu el va reamintim pe aceasta cale ca pretul biletelor pentru concertul de la Bucuresti variaza intre 70 si 250 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-urilorwww.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.evetim.ro si www.blt.ro.

Un eveniment sustinut si promovat de : Magic FM, Ring, Ioana, Sapte Seri, Oblique TV, Bucharest Nightlife, Bucharest Herald, HotNews.ro, port, ro, 4arte.ro, bestmusic.ro, Oops Media, Softhost, Unirea Shopping Center si VreauBilet.ro

http://www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *