Vedete

Chris Norman si-ar fi dorit sa devina fotbalist

Multi bucuresteni s-au bucurat la auzul vestii ca idolul lor, Chris Norman, vine la Bucuresti pe data de 15 noiembrie, pentru a evolua in cadrul unui show de zile mari. Si cum ar putea sa nu fie entuziasmati din moment ce artistul va interpreta pe scena Salii Palatului cele mai faimoase hituri, desprinse de pe ultimul material discografic: Chris Norman.The Hits! From His Smokie And Solo Years. Hiturile care au facut inconjurul lumii clasate pe primele pozitii in topurile internationale ale anilor 70 – 80, precum Midnight Lady, I’ll meet you at Midnight , Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me sau Some hearts are diamonds, dar si alte melodii mai noi, vor rasuna in cadrul evenimentului, oferind publicului o experienta de neuitat.

Putini stiu insa faptul ca soarta era cat pe ce sa-i indrepte pasii fostului vocalist al trupei Smokie intr-o alta directie, care probabil nu ar fi reusit sa provoace la fel de multa admiratie publicului sau. Astfel, intr-un interviu acordat de curand, Norman a declarat ca si-ar fi dorit sa fie fotbalist, precum toti prietenii sai din perioada respectiva. Cu toate ca si-a dat seama de abilitatile sale muzicale inca de pusti, cantand si realizand cu placere diverse armonii, Chris nu ar fi spus nu unei cariere de football star, chiar daca in acest moment nu mai isi gaseste timp nici macar sa urmareasca cele mai importante meciuri. In cadrul interviului, interpretul a mai precizat ca pastreaza legatura cu fostii sai colegi de la Smokie, dar din pacate distanta le permite sa vorbeasca doar la telefon. Cand insa acest lucru se intampla, il fac cu drag si nostalgie.

Celor ce nu doresc sa piarda ocazia de a asculta live una dintre cele mai carismatice voci ale lumii le reamintim ca pretul unui bilet variaza intre 70 si 250 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-ului www.vreaubilet.ro.

Un eveniment sustinut si promovat de : Magic FM, Ring , Ioana, Sapte Seri, Oblique TV, Bucharest Nightlife, Bucharest Herald, HotNews.ro, Port.ro, 4arte.ro, bestmusic.ro, Oops Media, Softhost, Unirea Shopping Center si VreauBilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *