Vedete

Chelsea Clinton, nunta secolului la americani

Chelsea Clinton, fiica lui Bill și Hillary Clinton, s-a măritat cu Marc Mezvinsky, fiul unui controversat om de afaceri american, condamnat și la închisoare pentru diverse tranzacții. Dar să nu uită, că Bill Clinton rămâne singurul președinte american schimbat în urma unui scandal sexual. Cu toate acestea, Bill și Hillary au rămas împreună și sunt extrem de celebri, mai ales că fosta Primă Doamnă este acum secretarul Departamentului de Stat pentru Afaceri externe.

Chelsea Clinton - nunta
Chelsea Clinton - nunta

Chelsea si Marc ieseau de foarta multa vreme impreuna. Aproape 500 de invitati au participat la ceremonia privata. Detaliile cele mai importante au fost pastrate secrete – cine a facut hainele, aranjamentele, la ce restaurant au mers si asa mai departe. S-au luat masuri de securitate ca si cum ar fi fost un eveniment oficial: zborurile aeriene au fost redirectionate, strazile blocate si asa mai departe.

Ziaristii au descoperit si celebritati la nunta, pe linga Steven Spielberg, creatoarea de moda Vera Wang , actorii Ted Danson si Mary Steenburgen, dar si Madeleine Albright, care fusese secretar de stat pe vremea lui Bill Clinton.

Nunta a avut loc la Astor Courts, o proprietate pe Hudson construita in anii 1900.

Chelsea Clinton si Marc Mezvinsky au fost la Sanford University. Tinarul lucreaza la G3 Capital, un fond de investitii din Manhattan. El este fiul cuplului Marjorie Margolies – Mezvinsky și Ed Mezvinsky, prieteni de familie ai cuplului Clinton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *