Concerte

Charlie Musselwhite, concert de blues la Bucuresti

Event Plus continua proiectul sau de suflet, seria Blue Moods “Anotimpuri ale blues-ului” cu Charlie Musselwhite, care va concerta pe 17 mai la Hard Rock Cafe Bucharest, incepand cu ora 20,00.  Charlie Musselwhite reprezinta o parte din istoria Blues-ului. In cele peste 4 decenii de muzica, de la debutul sau din 1966, Musselwhite a creat o mixtura unica, ce devine din ce in ce mai valoroasa cu trecerea timpului, folosindu-si ingeniozitatea in manuirea muzicutei, abilitatile vocale si talentul de compozitor.

Conform San Jose Mercury News, Musselwhite si trupa sa sunt “urmasi ai Led Zeppelin, cu Tom Waits vocal.” Fie ca este vorba despre influente din prafuitul Mississippi al copilariei sale, din anii duri ai adolescentei petrecute in Memphis, sau din perioada traita in Chicago, in care si-a slefuit stilul alaturi de nume celebre ale Blues-ului precum Muddy Waters si Howling Wolf, muzica lui Musselwhite vorbeste sufletului, cu pasiune si gratie.

Pe parcursul remarcabilei sale cariere, Musselwhite a strans o colectie impresionanta de premii, dintre care amintim 18 trofee W.C. Handy si sase nominalizari la Grammy. Amazon.com i-a nominalizat ultimul album „Delta Hardware” drept cel mai bun album al anului 2006. Musselwhite a fost onorat cu „Premiul pentru intreaga cariera” la Festivalul de Blues de la Monterey si cu Premiul de Excelenta in Arte al Guvernatorului din Mississippi.

Arta lui Charlie Musselwhite este alimentata de emotiile pe care le creeaza in sufletul audientei sale. „Totul este despre sentimente si despre felul in care relationez cu oamenii”, explica artistul. „Iar in Blues, daca este Blues cu adevarat, este vorba numai despre emotii si sentimente”, continua el. „Este vorba despre adevar si despre comunicarea cu oamenii. Asta numesc eu muzica sufletului”.

Toate aceste sentimente vor putea fi experimentate de catre publicul iubitor de Blues, in data de 17 mai, in cadrul seriei Blue Moods, semnata Event Plus. Opening act vor fi Marcian Petrescu si Trenul de Noapte.

Partenerii evenimentului sunt  Magic FM, Playboy, 24FUN, Zoom TV, Phoenix Media si Best Music. Biletele se gasesc pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta si la Hard Rock Cafe in seara evenimentului.

Blue Moods este o platforma speciala ce ofera iubitorilor de Blues posibilitatea de a savura live, in Romania, in locatii atent alese, concerte ale unor nume sonore, legende ale acestui gen muzical. Din noiembrie 2007.

Event Plus, prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei designeri si manageri fac parte din International Special Events Society, se implica activ in promovarea valorilor culturale locale si internationale, prin realizarea de proiecte artistice din zona muzicala si de entertainment.

Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Detalii pe www.event-plus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *