Concerte

Cesariei Evora la Sala Palatului – sold out

Toate biletele la concertul Cesariei Evora din Bucuresti au fost vandute. Cu toate ca exista inca foarte multe cereri, locurile nu au putut fi suplimentate. Regina mornei, Diva Desculta arata inca o data ca publicul roman apreciaza muzica de calitate. Spectacolul Cesariei va avea loc pe 1 octombrie, ora 20.00, la Sala Palatului, un concert special.

Cesaria va sosi in Romania cu o zi inainte de concert impreuna cu opt membri ai trupei si cinci persoane care alcatuiesc echipa tehnica. Colegii de scena o vor acompania pe diva la pian, saxofon, chitara, vioara, percutie si la instrumentul traditional, cavaquinho, pentru o reprezentatie unica si exotica, ce canta povestea Cesariei din Insulele Capului Verde.

Cantareata a cerut ca pe parcursul sederii ei in Romania sa ii fie asigurata permanent o cantitate mare de cafea espresso italiana. Toata mancarea pe care o va servi trebuie sa fie bine condimentata si asezonata cu ardei iute, foi de dafin si usturoi, insa fara niciun fel de grasimi. Meniul este alcatuit pe zile, preponderente fiind salatele, fructele exotice, laptele fierbinte si supele. Astfel, Diva Desculta isi asigura cea mai buna forma pentru concertul de la Bucuresti, unde promite un recital de exceptie. Concertul va incepe de la ora 20.00, iar accesul se face incepand cu ora 19.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *