Concerte

Cerintele artistilor din line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp 2012

In numai cateva zile B’ESTFEST Summer Camp isi va deschide portile, pana atunci insa organizatorii evenimentului se pregatesc de primirea a peste 30 de artisti straini pentru care trebuie sa se asigure ca totul este pregatit in cel mai mic detaliu pentru a-i face sa se simta ca la ei acasa. Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alaturi de B.U.G. MafiaParazitiiSuie PaparudeSubcarpatiGrimusLes Elephants Bizarres.

 

Pentru majoritatea artistilor faptul ca pe timpul verii sustin concerte in cadrul unor festivaluri reprezinta adevarate vacante, motiv pentru care organizatorii B’ESTFEST Summer Camp se asigura ca le ofera tot confortul necesar inca din momentul in care avionul lor aterizeaza la Bucuresti. Backstage-ul se va transforma intr-un loc plin de viata si culoare, devenind practic spatiul in care artistii isi vor petrece o buna parte din timp pe parcursul sederii in Romania. Si pentru ca anul acesta departamentul de productie a dorit sa realizeze ceva cu totul special, cabinele principalilor artisti vor fi decorate cu fotografii reprezentative: postere ale albumelor si filmelor preferate, colaje speciale, momente marcante din viata artistilor. Backstage-ul va fi ornat cu multe aranjamente florale si lumanari parfumate pentru a crea o atmosfera cat mai intima si primitoare.

 

Majoritatea artistilor a solicitat in cabinele lor platouri cu fructe si legume de sezon, branza de diverse sortimente, precum si bere romaneasca, Ciuc Premium fiind la mare cautare. Caro Emerald si-a dorit ca majoritatea produselor pe baza de carne si lactate sa fie bio, din echipa ei facand parte si o persoana intoleranta la lactoza pentru care se va pregati un meniu special.Milow a vrut sa aiba la dispozitie numai alimente sanatoase fiind printre singurii artisti care nu au solicitat chips-uri sau nachos. Membrii trupei Dope D.O.D au solicitat un tricou oficial al unei echipe locale de fotbal pentru a fi purtat pe tot parcursul concertului, in timp ce Pulp a raspuns initiativei eco a festivalului, fiind una dintre primele trupe care a acceptat ca in cabinele personale din backstage sa se colecteze selectiv. Astfel, Jarvis & co vor avea la dispozitie 3 cosuri pentru deseuri: pentru hartie, sticla si plastic. Obisnuita sa fie mai mult pe drumuri, trupaGarbage isi doreste sa fie la curent cu noutatile, motiv pentru care in backstage membrii trupei vor avea la dispozitie o editie a ziarului USA Today, precum si mai multe publicatii locale.

 

Weekendul acesta, B’ESTFEST isi va deschide portile pentru cea de-a sasea editie, fanii festivalului fiind asteptati sa petreaca 3 zile si 3 nopti pline de distractie si muzica non stop. Biletele se gasesc in continuare in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Pana pe 5 iulie, tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane! In zilele de festival, biletele vor putea fi achizitionate si la intrarea in B’ESTFEST Park, la pretul de 150 de lei pentru biletul de o zi si 285 pentru abonamente. Mai multe informatii despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro siwww.facebook.com/Bestfest.Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *