Concerte

Celelalte Cuvinte, primul concert din 2011 la Bucuresti

Trupa Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Concerte rare si de calitate. Astfel, oradenii de la Celelalte Cuvinte ajung pentru prima data in acest an in Bucuresti, pe 28 aprilie, in Jukebox Venue, pentru un concert special.

De 30 de ani mpreuna (varsta pe care trupa o implineste in 2011), Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc. Sonoritatile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodata comercialul nu a fost un criteriu de creatie sau interpretare pentru aceasta trupa.

Pe 28 aprilie, Celelalte Cuvinte vine in Jukebox Venue cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Stele, Lupii, Daca vrei, Iarba prin par.

In plus, acest concert va contine mici momente, in avanpremiera, din spectacolului grandios pe care trupa il va oferi fanilor pentru a sarbatori cum se cuvinte 30 de ani de activitate.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rodu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Biletele s-au pus in vnzare la Jukebox Venue si in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro). Biletele sunt impartite in trei categorii, dupa cum urmeaza:

VIP I: 50 lei locuri la mese, pozitionare preferentiala fata de scena
VIP II: 40 lei locuri la mese
Acces General: 33 lei locuri in picioare

Pentru informatii suplimentare referitoare la amplasarea meselor, publicul este rugat sa apeleze clubul Jukebox Venue la numarul de telefon: 021 322 66 10.

Recomandat de: RockFm

Un eveniment sustinut de:

Adevarul de Seara, Sapte Seri, Romnia Libera, Metalhead.ro, b365.ro, Metropotam.ro, Port.ro, RockOn, Metalfan.ro, Iconcert.ro, Musicmix.ro, Ziare.com, Bestmusic.ro

Parteneri: Europcar, Hotel Delta Paradis, Hotel Razvan

www.europcar.ro
www.delta-paradis.ro
www.hotelrazvan.com

Organizator: Morgan Enterprise
www.morganenterprise.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *