Stiri

Cel mai tare smartphone

Cel mai tare smartphone acum este Samsung Galaxy SIII. Designul curbat și materialul lucios – policarbonat – fac ca telefonul Samsung Galaxy SIII să fie extrem de alunecos. Era să-l scap fix în Dâmbovița făcând o poză banală, dar l-am prins la timp. Tot la capitoul design exterior și finisaje trebuie să spun că mufa de încărcare, micro USB din partea de jos, este realizată de parcă a scobit cineva cu un briceag carcasa. Și parcă stă să se spargă în continuare. O bilă neagră pentru asta.
cel mai tare smartphone samsung galaxy s3

Cel mai tare smartphone

Încă de la lansarea oficială, Galaxy S3 a avut focus pe software, nu vine doar cu Android 4.0. Platforma Google s-a maturizat, au mai scăpat de procese, iar versiunea 5.0 va fi probabil și mai reușită. Problema Google este că update-urile se fac greu și deseori noile versiuni au mai multe cerințe – merg prost pe telefoane sau tablete mai vechi. Dar Android rămâne pe val, zilele trecute un oficial Google vorbea de 900.000 de activări pe zi. În cel mai bun an, Nokia vindea vreo 1,1 milioane de telefoane mobile pe zi, mai ales din cele ieftine.
TouchWiz 5.0 este interfața realizată de Samsung special pentru Galaxy SIII. Nu este o revoluție comparat cu varianta anterioară, aceeași ordonare a short-cut-urilor, aceleași pagini cu aplicații. Android 4 este cel care aduce o serie widget-uri pentru prima pagină care nu erau posibile în 2.3. Am testat S-Voice, o versiune de Siri pentru Android, dar sensibilă la engleză… Totuși, a făcut fix ce i-am zis destul de rapid. Am testat și noua funcție smart care ar trebui să țină ecranul activ când te uiți la el, nu prea merge

3 Comments

  1. Mie unul, cel mai mare defect mi se pare pretul mare :))). Serios vorbind l-am vazut in magaziunul uneia dintre companiile de telefonie care il aduce si designul nu e chiar asa groaznic, mie nu mi s-a parut asa alunecos… iar datorita partii de hardware pot sa spun ca SIII “zbarnaie” este foarte, foarte rapid.

  2. Eu cred ca e prea rotunjit, e putin contrastant cu faptul ca e cel mai performant smartphone. In conceptie mea un un smartphone “destetpt” trebuie sa aiba unghiuri cat mai drepte… dar as putea sa trec peste aspectul asta cu ajutorul variantei albastre, care ii da mai multa prestanta lui SIII.

    1. Interesanta ideea ta cu muchiile ascutite, din punctul meu de vedere designul nu ar trebui sa fie principalul criteriu in alegerea unui smartphone, pentru ca vorbim de “smartest” nu trebuie sa fie neparat “most beautiful” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *