LifeStyle

Ceapa verde înlătură dereglările hormonale

ceapa verdeCeapa are, în general proprietăţi purificatoare şi stimulente ale proceselor de regenerare a organismului uman. Dar cele mai puternice asemenea proprietăţi le are ceapa verde.

Cura cu ceapă verde, sub formă de salată, are efect diuretic şi depurativ, reglînd şi activitatea anumitor glande din corp, motiv pentru care este considerată un antialergic natural foarte valoros.
Ceapa verde înlătură dereglările hormonale

În tratamentul eczemelor apărute pe fondul dereglărilor hormonale, se acordă o mare importanţă tratamentului cu trei legume: ceapă verde, mărar şi ţelină. Mai ales la tineri, o cură cu ceapă verde curăţă tenul. Timp de 14 zile, se consumă preponderent crudităţi şi se mănîncă fire de ceapă verde, cel mai bine în combinaţie cu salată verde şi cu ţelină.

Mai este ştiut că ceapa este unul dintre cele mai puternice şi mai la îndemînă hipoglicemiante, fiind recomandată diabeticilor. Ceapa verde are în plus, proprietăţi diuretice şi reglatoare endocrine. Este indicată pentru cure de lungă durată, avînd efecte puternice chiar şi în diabetul aflat în faze avansate.

În bolile renale cronice, se recomandă consumul de ceapă verde, zilnic, dimineaţa şi seara. Pentru a mări puterea acestui remediu, se asociază în salate cu tarhon verde şi ridichi.

Chiar dacă nu este la fel de rapidă ca Viagra, cura îndelungată cu ceapă verde are rezultate mai sigure în sterilitate şi impotenţă hormonală şi, în nici un caz, nu va crea probleme cardiace. Se consumă, zilnic, ceapă verde împreună cu ţelină (rădăcini şi frunze), tarhon şi pătrunjel verde, usturoi verde şi morcov (frunze şi flori).

www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *