LifeStyle

Ceaiuri si retete de slabit

1. 3 cani de cani pe zi din ceai preparat astfel: 30 g radacina si flori de gura leului se amesteca cu 50 g planta fumarica si 20 g planta coada soricelului. O lingura din acest amestec se acopera cu o cana de apa clocotita, se acopera si se strecoara dupa 3 min. Se bea in timpul meselor sau imediat dupa acestea. Gura leului si coada soricelului stimuleaza digestia si calmeaza stomacul, iar fumarica stimuleaza arderea grasimilor.

guraleului

2. Radacina de ghimbir indeparteaza toxinele din organism, elimina apa si accelereaza arderile din corp. Calmeaza stomacul si indeparteaza starea de greata. Diminueaza producerea de gaze si inevitabil reduce eructatia (ragaitul). Ceaiul se prepara din 2 linguri de radacina de ghimbir, proaspat rasa infuzata cu 1 l apa clocotita. Se strecoara dupa 10 min si se bea pe parcursul unei zile.

3. Ceaiul verde- sanatate curata! Un ceai miraculos recunoscut de mii de ani pentru efectele sale terapeutice.Contine numeroase elemente active vegetale, vitamine A, B2, B12, C si E, minerale si fibre de balast. Accelereaza schimbul de substante, stimuleaza digestia si indeparteaza toxinele din corp.
ceaiverde
Si este foarte placut in aceste zile friguroase de iarna! 😉

Impotriva celulitei incercati uleiul anticelulitic!