LifeStyle

Catrinel Menghia – interviu în The ONE

 Catrinel Menghia a acordat un interviu ediţiei din martie a revistei The ONE, în care vorbeşte despre despărţirea sa de cântăreţul român Răzvan Fodor, dar şi despre celebrul creator de modă Giorgio Armani sau despre actualul său soţ, Massimo.

“Armani este o persoană foarte sensibilă, care mi-a fost ca un frate mai mare până când am reuÅŸit să îl cunosc pe Massimo”, declară Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani.

Întrebată dacă despărţirea de Răzvan Fodor s-a produs în urma semnării contractului cu Armani, Catrinel a negat, declarând că separarea s-a produs înainte.

Pe de altă parte, Catrinel Menghia consideră ca relaÅ£ia sa cu Răzvan ar fi putut continua ÅŸi la distanţă. “Poate că am fi rezistat dacă Răzvan nu ar fi încercat să cenzureze linia carierei mele. Oricum, trebuia ca, la un moment dat, unul dintre noi să facă o concesie carierei sale de dragul celuilalt. Atunci acest lucru era imposibil”, a precizat fotomodelul.

Deşi s-a căsătorit în grabă cu Massimo, iar cererea în căsătorie a luat-o prin surprindere, Catrinel se simte foarte apropiată de acesta, oferindu-i dovezi de dragoste în mod constant: verigheta pe care este inscripţionat numele lui Massimo şi tatuajul pe care şi l-a făcut pe abdomen.

În 2007, Catrinel Menghia a apărut în Calendarul Sports Illustrated 2007, a avut nenumărate campanii de lenjerie, printre care Lise Charmel, Lovable, Christies, Golden Lady, Valery, Hunkemuller sau Bruno Manetti, în timp ce, pentru 2008, ea îşi doreşte cu 25% mai mult succes decât a avut în 2007.

 

Sursa: www.monitorulsv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *