LifeStyle

Catalin Maruta, supershow la Pro TV

Prezentatorul emisiunii Plaja lui Maruta este pe punctul de a incheia un contract cu Pro TV.
Potrivit unor surse neoficiale, Catalin Maruta s-a intalnit deja cu reprezentantii postului care il doresc in grila de toamna pe segmentul orar pe care evolua, inainte de a pleca la Romantica, Teo Trandafir. Pana la perfectarea unui contract, vedeta TVR 2 se bucura din plin de vara la Costinesti, unde emisiunea sa estivala a devenit nasa unei prajituri. Ideea de a boteza unul dintre sortimente “Plaja lui Maruta” apartine unei cofetarii din statiune, in care lumea intra si pentru a cere indrumari. “Cei care voiau sa asiste la emisiunea lui Maruta sau sa participe la concursul de strans chistoace intrau la noi in cofetarie si intrebau unde se filmeaza show-ul de la TVR 2.
La inceput ne-a amuzat, dar, dupa o vreme, intrebarile devenisera exasperante. Asa ca ne-am gandit sa botezam o prajitura “Plaja lui Maruta”, astfel incat cei care doreau informatii sa si plateasca intr-un fel pentru ele, cumparand-o”, a glumit unul dintre proprietarii cofetariei Itsy Bitsy.
Prezentatorul TVR 2, Catalin Maruta, s-a declarat incantat de faptul ca a devenit nasul unei prajituri, mai ales ca este mare amator de dulciuri. Cu toate ca, in urma cu trei ani, a optat pentru un dar dulce de ziua Andrei, un tort, anul acesta vedeta TVR a decis sa incerce sa o impresioneze in alt fel pe iubita sa.
De dragul cantaretei, Maruta a sarit cu parasuta, lucru care l-a incantat, dar i-a dat si fiori de groaza.

Cancan

Foto: tvr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *