MUZICA, Vedete

Catalin Maruta isi joaca propriul rol in noul clip Zero

Baietii din trupa Zero, cei care dau tonul muzicii la “Happy Hour”, au terminat de filmat cel cel mai recent videoclip, in care invitatul special este chiar Catalin Maruta . Pentru ca sunt prieteni foarte buni, Alex , Laur, Papu, Vlad si Oxi i-au propus lui Maruta sa isi joace propriul rol in clipul piesei “Amo, Amo”.

Baietii de la Zero au marturisit: “Ni s-a parut foarte tare sa il avem pe el in clip, mai ales ca suntem buni prieteni si, totodata, colegi. Maruta a acceptat pe loc si noi ne-am simtit onorati.”

La randul sau, prezentatorul “Happy Hour” a recunoscut ca i-a sustinut pe cei cinci inca de la lansarea lor, asa ca a acceptat cu bucurie propunerea de a aparea in cel de-al doilea clip al trupei: “Noi suntem o echipa cinci zile pe saptamana in show-ul de la Pro Tv si am avut destul timp sa ne imprietenim. In plus, mi-a placut foarte mult aceasta piesa inca de la prima ascultare si am insistat foarte mult sa fie promovata pentru ca sunt sigur ca va avea un mare succes. Asa ca nu a fost foarte greu ca baietii sa ma convinga”.

Povestea clipului regizat de Iulian Moga este simpla, dar foarte dinamica, dupa cum sustin cei cinci: “In aceasta poveste noi suntem o trupa constiincioasa, ca si in viata reala de-altfel, si repetam de zor intr-un garaj. In timp ce cantam ne si schimbam costumele, asa ca o sa fim, pe rand, politisti, ciobani, romani, muncitori sau ‘napoleoni’.” Maruta isi face plimbarea de dupa-amiaza chiar in cartierul unde Zero repeta si, atras de zgomotul din garaj, le face o propunere: sa cante in emisiunea sa!

Intrebat cum s-a simtit la filmarea clipului “Amo, Amo”, vedeta Pro Tv a marturisit ca desi rolul sau nu a fost unul foarte mare, s-a distrat de minune alaturi de gasca implicata in filmare… si nu numai: “Am stat de vorba cu toate bunicile de pe strada unde a avut loc filmarea, care se stransesera ca la urs si care m-au luat la intrebari: vroiau sa stie ce e cu ‘hepi hauar’ asta, m-au ‘certat’ un pic ca ma iau de unii invitati, iar altii m-au sfatuit sa-i iau la intrebari tot mai aMarute!”

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *