Vedete

Catalin Botezatu, indragostit de femeile minione si cu forme pline!

Invitat de catre realizatorii show-ului « Urechile sus ! » de la radio InfoPro, Ernest Fazekas si Mihai Livadaru, sa comenteze prestatia participantelor la concursul de frumusete pentru grasute organizat pe site-ul InfoPro, Catalin Botezatu a spus un NU hotarat anorexiei.

“Plinutele sunt la fel de sexy. Nu exista femei urate, doar barbati orbi. Eu unul recunosc: imi plac femeile nu atat de inalte, ci minione si cu forme! », a declarat el.

“Manechinele anorexice… nu se mai poarta. Creatorii care cer manechinelor sa fie atat de slabe sunt nebuni! Sa ne intoarcem putin in timp, sa ne gandim ca frumusetea adevarata, rubens-iana, era acea frumusete cu forme. Nu cred ca exista barbat pe lumea asta caruia sa nu-i placa o femeie cu forme.”, a completat Catalin Botezatu in direct la InfoPro. In plus, spusele creatorului sunt sustinute si de creatia sa vestimentara, care se adreseaza femeilor cu forme, chiar daca este prezentata de manechine cu trup atletic, dupa cum afirma.

Prin aceste declaratii, Catalin s-a alaturat echipei InfoPro, care a lansat saptamana trecuta concursul “La InfoPro, esti plinuta, esti draguta!”. Campania se adreseaza tuturor fetelor care vor sa demonstreze ca nu numai masurile ideale 90-60-90 sunt frumoase si gratioase. Pentru a sustine acest lucru, ele trebuie doar sa-si posteze o poza recenta pe www.infopro.ro.

Vizitatorii site-ului voteaza fotografiile si cea mai simpatica participanta la concurs primeste ca premiu un weekend de vis la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti. Catalin Botezatu a promis ca va folosi baza de imagini a concursului pentru a se inspira pentru viitoarele sale creatii si, cine stie, poate chiar isi va alege de acolo cateva fotomodele!

www.profm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *