Vedete

Catalin Botezatu are un copil din flori

Cătălin Botezatu a mărturisit, în cadrul primei ediÅ£ii a emisiunii “Happy Hour Special”, că are un fiu biologic care nu ÅŸtie că îi este tată, conform unui comunicat al ProTV. El s-a intalnit cu apreciata specialista in astrologie Carmen Harra, care i-a facut mai multe predictii.

ÃŽn cadrul emisiunii, Cătălin Botezatu a fost supus unei analize numerologice care a scos la iveală mărturia că are un fiu biologic. “Fac o declaraÅ£ie în public ÅŸi vreau ca niciun ziar ÅŸi nicio televiziune din această Å£ară să nu-mi pună această întrebare pentru că n-o voi comenta. Voi fi extrem de drastic ÅŸi voi intra în polemici, există un fiu biologic, este un băiat”, a spus el, povestind că acest copil nu ÅŸtie cine îi este tată ÅŸi că doar mama sa ÅŸtie. El a precizat că băiatul face parte uneori din anturajul său, fără să ÅŸtie că este în apropierea tatălui lui.

Botezatu a mărturisit că nu vrea deocamdată să îi spună băiatului cine este, pentru că acest lucru i-ar da viaţa peste cap. Cu toate acestea, Carmen Harra i-a prevăzut lui Cătălin că, în viitorul apropiat, când băiatul său va avea 23 de ani, va ajunge să aibă o relaţie foarte strânsă şi sinceră de prietenie cu fiul său, ceea ce îl va elibera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *