FILME

“Castle”, sezonul 5, din 4 februarie, ora 22.00 la Universal Chanel

JON HUERTAS, TAMALA JONES, SEAMUS DEVER, MOLLY QUINN, SUSAN SULLIVAN, NATHAN FILLION, STANA KATIC, PENNY JOHNSON JERALDRelația dintre Richard Castle și Kate Beckett se află, după finalul sezonului al patrulea, pe un nou făgaș. Aflați ce se va întâmpla în “dimineața de după” în Castle, sezonul 5, care va avea premiera luni, 4 februarie 4, ora 22:00, numai la Universal Channel! Episoadele vor fi difuzate lunea, de la ora 22:00.
Când telespectatorii l-au întâlnit pentru prima dată pe Richard Castle – un scriitor celebru, misterios și divorțat, care își crește fiica adolescentă, urmărit cu atenție de mama sa, divă pe Broadway – acesta era într-o totală pană de inspirație. Situația se schimbă, însă, când este interogat de către NYPD în legătură cu o serie de crime copiate după unele descrise în cărțile lui. Castle își regăsește inspirația când o cunoaște pe Kate Beckett, un detectiv NYPD strălucit și dur. Aceasta este fascinată de cazurile bizare, neobișnuite, petrecute cu ani în urmă – cum este și cazul uciderii mamei ei, rămas nerezolvat. Deși la început erau în permanent conflict, în momentul în care el și-a oferit ajutorul în descoperirea criminalului imitator, cei doi s-au trezit implicați în situații periculoase și, uneori, romantice. Odată ce cazul inițial a fost rezolvat, Castle și Becket au continuat să ancheteze crime ciudate din New York, combinând intuiția de scriitor a lui Castle cu partea creativă a muncii de detectiv a lui Beckett.

castle
După patru sezoane de nehotărâri, Castle și Beckett dau, în sfârșit, frâu liber sentimentelor în mult așteptatul sezon final al serialului. Primul episod din seria a cincea ne prezintă dimineața de după, când Castle și Beckett trebuie să facă față unor noi întrebări despre relația lor. A fost o aventură de o noapte? Sunt ei un cuplu acum? Le va afecta asta relația profesională? Și cât de mult își pot permite să dezvăluie colegilor lor din NYPD? Cei doi trebuie să deschidă un întreg capitol nou în viețile lor. Cu Beckett drept muză, Castle a scris cele mai bune romane ale sale, având-o în centru pe Nikki Heat, una dintre cele mai profesioniste și sexy femei detectiv din NYPD. De asemenea, l-a readus la viață pe Derrick Storm, personajul principal din primele lui cărți, într-o serie de povestiri originale e-Books, publicată de Hyperion.
Castle îi are în distribuție pe Nathan Fillion în rolul lui Richard Castle, Stana Katic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones în rolul Medicului Legist Lanie Parish, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Dever în rolul Detectivului Kevin Ryan, Penny Johnson Jerald în rolul Căpitanului Victoria Gates, Molly Quinn în rolul lui Alexis Castle și Susan Sullivan în rolul Marthei Rodgers. Andrew Marlowe este creatorul/producătorul executiv al serialului, alături de producătorii executivi Rob Bowman, David Amann, Laurie Zaks şi Armyan Bernstein.
La ediția din acest an a People’s Choice Awards, desfășurată pe 9 ianuarie 2013, Castle a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun serial dramatic polițist, iar Nathan Fillion pentru cel mai bun actor dramatic de televiziune.

NATHAN FILLION, STANA KATIC
Aflați ce urmează pentru Castle și Beckett în episoadele noi ale serialului Castle! Sezonul 5 începe luni, 4 februarie, la ora 22:00, la UNIVERSAL CHANNEL! Serialul va fi difuzat lunea, la aceeași oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *