Vedete

Castigatorii Grammy 2010: Beyonce, Taylor Swift si Kings of Leon

Beyonce a castigat cinci premii Grammy, inclusiv pentru cea mai buna piesa a anului, iar catareata de muzica country Taylor Swift a obtinut trei astfel de prestigioase trofee, scrie Reuters. In topul premiilorli s-a alaturat trupa de rock Kings of Leon, cu trei premii Grammy. Zac Brown Band a primit premiul Grammy pentru cel mai bun artist debutant. De asemenea, Green Day a castigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rock – “21st Century Breakdown”.
Beyonce, in varsta de 28 de ani, nominalizata la zece categorii, a castigat premiul Grammy pentru cantecul anului cu Single Ladies (Put a Ring On It). Ea a impartit premiul cu compozitorii Thaddis Harrell, Terius Nash si Christopher Stewart. “Single Ladies” a mai castigat premiile Grammy pentru cel mai bun cantec R&B, cea mai buna interpretare pop, iar Beyonce a mai fost recompensata pentru cel mai bun album R&B contemporan – “I Am … Sasha Fierce” – si cea mai buna interpretare R&B traditionala – pentru coverul “At Last”.
Beyonce a mai fost nominalizata la categoria “cea mai buna coloana sonora”, a filmului “Cadillac Records”, dar a pierdut cursa in favoarea peliculei animate “Up”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *