Concursuri, FILME

Castiga invitatii la filmul Superfurios si Superiute!

Paul White (genul care a plans cand s-a terminat „Prietenii tai”) este politist sub acoperire (slaba). Cand se infiltreaza printre membrii gastii lui Vin Sorento (genul musculos, da’ romantic), se trezeste in mijlocul unei scheme scandaloase (ridicola, dar indrazneata). Un mafiot ii angajeaza pe ei, infractori cautati de politie sa ii conduca o supermasina (v-am spus ca e ridicol), iar ei planuiesc sa il jefuiasca. Si uite asa, incepe supernebunia!super

 

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la Superfurios si Superiute, filmul care parodiaza seria Furios si Iute.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Ce actor celebru, cunoscut sub pseudonimul The Rock, este parodiat in rolul Det. Johnson in Superfurios si Superiute?

  1. a) Tom Hardy
  2. b) Dwayne Johnson
  3. c) Vin Diesel

 

Din 5 iunie, superpregateste-te pentru o supercomedie. Superfurios si Superiute, o parodie de la tipii care iubesc supermasinile, dar inca merg cu autobuzul: producatorii Meet The Spartans, Vampire Suck, The Starving Games si Scary Movie. Superfurios si Superiute, un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 5 iunie.

 

Concursul dureaza pana pe 14 iunie!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *