Concursuri, Evenimente

Castiga invitatii duble la spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat!

Teatrul Evreiesc de Stat si wLifestyle Digital va invita la teatru. Spune ce piesa de teatru din cele 4 mentionate mai jos vrei sa vezi si noi te premiem cu o invitatie dubla la spectacolul respectiv din aceasta saptamana!

 

Punem la bataie 2 invitatii duble la urmatoarele spectacole:
– Nunta cu divort, marti 20 noiembrie, ora 19
– Dusmancele – o poveste de iubire, miercuri 21 noiembrie, ora 19
– Blazonul, sambata 24 noiembrie, ora 19
– Mic si al dracu’, duminica 25 noiembrie, ora 11

 

Programul saptamanii la Teatrul Evreiesc de Stat:

Marţi 20 noiembrie, ora 19:00 NUNTĂ CU DIVORŢ, după Shalom Alehem

comedie muzicală care prezintă cu umor şi fantezie o lume de basm, un tarâm fermecat şi fermecător…
Regia : Dan Tudor, În distribuţie: Leonie Waldman Eliad, Geni Brenda, Viorica Bantaş, Mihai Ciucă, Marius Călugăriţa,Veaceslav Grosu, Nicolae Călugăriţa, Nicolae Predica, Mirela Nicolau
Miercuri, 21 noiembrie, ora 19:00, DUŞMANCELE-O POVESTE DE IUBIRE după Isaac Bashevis Singer
– laureat al Premiului Nobel pentru literatură


Herman Broder, un evreu polonez, a fost salvat din Holocaust de Yadviga, fata în casă, care l-a ascuns trei ani în hambar. Ajuns în America se căsătoreşte cu ea din recunoştinţă, dar îşi găseşte o amantă, pe Maşa, şi ea o supravieţuitoare a lagărelor de concentrare. Asta nu-i tot: împuşcată de fascişti împreună cu cei doi copii ai lor şi crezută moartă, Tamara, prima lui soţie, a supravieţuit ca prin minune şi acum se află şi ea în America.
Regia: Claudiu Goga, În distribuţie: Mihai Călin, Nadiana Sălăgean, Luana Stoica, Alexandra Fasolă, Andrei Finţi, Mircea Drîmbăreanu, Leonie Waldman Eliad

Joi, 22 noiembrie, ora 19:00, JANKA, de Oscar Spiece Un spectacol impresionant şi o temă impresionantă.


Ororile regimului nazist şi drama trăită de milioanele de evrei care s-au confruntat cu coşmarul lagărelor de concentrare au fost transpuse prin piesa “Janka” Personajul interpretat de Maia Morgenstern, Janka Festinger, s-a născut la Sighet la 16 noiembrie 1916 şi a murit în 1994, la vârsta de 78 de ani, dar povestea ei a rămas, spusă de copiii ei, David şi Oscar Speace, într-un documentar artistic, în piesa care-i poartă numele.

Regia: Toma Enache, În distribuţie: Maia Morgenstern

 

Sâmbătă, 24 noiembrie, ora 19:00, BLAZONUL, de Shalom Ash

 


Piesa este un elogiu adus sensibilităţii umane şi demonstraţia subtilă a unui paradox: alegeri ce par bune dar se dovedesc apoi erori fatale.
Regia: Andrei Munteanu, În distribuţie: Nicolae Călugăriţa, Arabela Neazi. Veaceslav Grosu, Mihai Ciucă, Luana Stoica, Mirela Nicolau, Iolanda Covaci, Ecaterina Ţugulea, Viorica Bantaş, Viorel Manole, Mihai Prejban
Duminică, 25 noiembrie, ora 11:00, MIC ŞI AL DRACU’ o comedie apetisanta cu bancuri, poezii si anecdote, poante, clambururi, rime vesele scrise de Ion Pribeagu.

Aceasta formidabila masina de creat umor care a fost Ion Pribeagu ne-a inveselit viata fiind mereu proaspat, aducand in lumea noastra cotidiana, standardizata, plina de plictis, banalitate, ipocrizie si aburi de benzina,bucuriile zambetului.
În distribuţie: Maia Morgenstern, Vali Roşca
Duminică, 25 noiembrie, ora 19:00, JOCUL REGILOR de Pavel Kohout

Jocul Regilor este povestea unui triunghi amoros (soţul, soţia, amantul) peste care trecutul (cel istoric, întunecat, al Holocaustului, precum şi cel personal) continuă să-şi arunce umbrele.
Regia: Felix Alexa, În distribuţie : Maia Morgenstern, Andrei Finţi, Mircea Rusu
Relaţii şi rezervări bilete: 0721.332.436 sau www.bilete.ro, www.rezarvariclub.ro
www.teatrul-evreiesc.ro

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *