Concursuri

Câștigă o invitație pentru două persoane la filmul Mamă, ce zi !

Momente petrecute in familie… Relaxare, pace si armonie. Dar nu si-n filmul asta. Si sigur nici in filmul tau! Dupa o zi cu toti ai tai, de cate ori n-ai exclamat: “Mama, ce zi!”?

afis_Mama

Din 13 mai, ai ocazia sa o faci din nou, impreuna cu Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson si Jason Sudeikis, care trec prin momente nebune in comedia Mama, ce zi!

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la comedia Mama, ce zi! 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In filmul Mama, ce zi!, aceasta actrita din We’re the Millers si Horrible Bosses interpreteaza rolul unei mame divortate, geloasa pe tanara perfecta cu care s-a cuplat fostul ei sot. Care este numele ei?

  1. Jennifer Aniston
  2. Rooney Mara
  3. Kate Beckinsale

 

Din 13 mai, Gary Marshall, regizorul Valentine’s Day si New Year’s Eve iti aduce o noua comedie plina de staruri: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson si Jason Sudeikis. Mama, ce zi!Un film distribuit de Freeman Entertainment. Hai la cinema din 13 mai!

48 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *