Despre copii

„Castelul Fermecat” va asteapta cu noi povesti

Copiii sunt asteptati si in aceasta luna la Muzeul National de Geologie pentru a patrunde in lumea minunata a povestilor oferite de „Castelul Fermecat”. In luna august, prichindeii vor invata „Cum sa-ti dresezi Dragonul” (11 august), vor vedea „Sabia din stanca” (12 august), se vor intalni cu „Peter Pan” (18/19 august) si vor face cunostinta cu „Imparatul vrajit” (25/26 august).

Programul educational „Castelul Fermecat” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani si se desfasoara pana pe 9 septembrie, in fiecare zi de miercuri si joi, de la orele 10.00 si 12.00. Fiecare saptamana va avea o poveste, iar fiecare zi o aplicatie practica diferita. Copiii vor modela hartie si lut, vor colora si desena personaje din povesti.

Programarile pentru ateliere se pot face la numarul de telefon 021.212.89.52 sau pe e-mail: office@geology.ro, pretul unui bilet fiind de 14 lei/copil. Parintii sunt rugati sa confirme participarea la atelier.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Naţional, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoţel.ro, calificativ.ro, grădiniţe.com, Ghidul Oraşelor, www.isoscel.com , Elixir Press.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

021/2128952
www.geology.ro/ www.igr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *