LifeStyle

Cartoon Network implineste 10 ani in Europa Centrala si de Est, pe 1 septembrie 2008

Compania Turner Broadcasting este incantata sa anunte ca postul dedicat copiilor, Cartoon Network, continua sa fie la fel de puternic in zona Europei Centrale si de Est, si la 10 ani dupa lansarea oficiala in regiune, in anul 1998. In acest moment, Cartoon Network este postul pentru copii numarul 1 pe pietele din Romania, Polonia si Ungaria (cateva dintre tarile care fac parte din regiunea Europei Centrale si de Est).

Pentru a sarbatori aceasta aniversare, am luat in considerare cele mai importante statistici si am ales cele mai de succes programe si cele mai iubite desene animate, pentru a le oferi publicului nostru in aceasta zi speciala.

Johnny Test, Chowder, Ben 10, Samuraiul Jack si Baiatul Veverita- vor fi cu totii pe micile ecrane, la aceasta petrecere nebuna, pe 1 septembrie!

Privim cu incredere spre urmatorii 10 ani in care vom crea noi programe preferate precum “Insula dramei totale”, seria “Star Wars, Clone Wars” sau “Bakugan”, dar sa nu ne grabim…ci sa ne bucuram de acest moment. Sarbatoriti cu noi!
Note pentru editori

Cartoon Network este locul unde se gasesc cele mai nostime si mai grozave desene animate. Postul ofera cea mai buna gama de divertisment pentru copii, cu seriale de mare succes, printre care Ben 10, Foster si prietenii inchipuiti, Colegul meu de sala este o maimuta, Numele de Cod: Klanul Nazdravanilor Deosebiti, Ed Edd si Eddy si Robotboy. Cartoon Network in regiunea Europei Centrale si de Est poate fi vizionat si prin intermediul site-urilor sale web www.cartoonnetwork.hu, www.cartoonnetwork.pl, si www.cartoonnetwork.ro.

Cartoon Network este disponibil in 21 de limbi, prin 25 de feed-uri separate, in 160 de tari, ajungand in 200 milioane de locuinte din intreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o Companie Time Warner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *