Stiri

Cartele telefonice Romtelecom la 50 de ani de Uniune Europeană

Romtelecom salută cei 50 de ani de existenţă a Uniunii Europene, precum şi aderarea României la Uniune, prin lansarea unei serii aniversare de cartele telefonice. Pentru aceste cartele a fost folosit ca element grafic steagul Uniunii Europene, suprapus peste harta Europei, iar în mijloc, în mod sugestiv, este specificat “2007”, anul în care România a aderat la UE şi care coincide cu aniversarea a 50 de ani de la semnarea tratatului de înfiinţare a acesteia.

Pe reversul cartelelor sunt reprezentate steagurile ţărilor membre, precum şi anul aderării fiecăreia dintre acestea la Uniunea Europeană. Până în prezent au fost emise cartele telefonice cu steagul României şi steagurile celor 12 ţări care au fondat Uniunea Europeană. În cursul acestui an, compania va emite cartele reprezentând şi steagurile celorlalte 14 ţări membre, păstrându-se acelaşi concept grafic.

Pentru fiecare dintre cele 13 modele de cartele emise până în prezent, tirajul este de câte 50 000 bucaţi. Fiecare dintre acestea includ 100 000 de unităţi, iar valoarea lor se ridică la 10 RON. Cartelele telefonice reprezentând România şi Uniunea Europeană vor putea fi achiziţionate de clienţi şi colecţionari după 25 martie 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *