Business

Carrefour deschide un supermarket la Turda

Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume anunta deschiderea, miercuri, 12 august 2009, ora 8:00, a celui de-al 23-lea supermarket Carrefour in Romania si cel de-al 2-lea in judetul Cluj, la Turda, in complexul comercial “Winmarkt”, din Piata 1 decembrie 1918, nr. 34-36. Noul brand, Carrefour Market aduce prospetime si claritate propunand un nou stil de cumparaturi:
– cele mai proaspete produse
– servicii de cea mai buna calitate
– preturi mici zilnic

Spre deosebire de hypermarket, supermarketul Carrefour Market are o gama de produse mai restransa decat gama larga a hypermarketului (6.000 de articole, fata de aproximativ 50.000), dar care raspunde nevoilor de baza ale consumatorilor. Suprafata de vanzare (sub 1.000 m.p in medie) este redusa fata de spatiul comercial alocat hypermarketurilor (4.000 – 10.000 m.p), ceea ce permite reducerea timpului petrecut la cumparaturi si prezenta in locatii centrale si orase cu numar de locuitori mai mic de 100.000.

Cu aceasta deschidere, Carrefour isi consolideaza pozitia pe segmentul supermarketurilor in Romania, care completeaza prezenta sa puternica pe cel al hypermarketurilor. Acest nou pas ilustreaza strategia grupului Carrefour de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sporind extinderea acoperirii geografice a Grupului in Romania.

Noul concept de supermarket, sub brandul Carrefour Market rezulta din perfectionarea semnalisticii interioare conferind claritate, o mai buna orientare a clientilor in spatiul comercial si modernizarea imaginii magazinului.

Gama de aproximativ 6.300 de articole include:
• produse proaspete
– legume,
– fructe,
– lactate, branzeturi,
– carne, mezeluri
• produse non alimentare
– detergenti
– cosmetice
– articole de uz casnic,
prezentate intr-un mod atractiv pentru clienti pe o suprafata de vanzare de 630 m.p.

Programul noului supermarket :
L – S : 08:00 – 22:00
Duminica: 08:00 – 18:00

Carrefour Market Turda a pregatit clientilor sai si o tombola cu ocazia deschiderii, astfel ca, pana pe 18 august, la fiecare 30 de minute se poate castiga unul din cele 188 de cupoane, in valoare de 20 lei!

Noul supermarket Carrefour din Turda este pozitionat in complexul comercial “Winmarkt”, beneficiind astfel deja de o locatie bine cunoscuta printre locuitorii orasului. Accesul se poate face atat cu masina personala, centrul punand la dispozitie 68 de locuri de parcare cat si folosind mijloacele de transport in comun: autobuzele nr. 10, 12, 13.

Echipa Carrefour Market Turda numara 40 de angajati.

Grupul Carrefour detine la nivel mondial aproximativ 3.000 de supermarketuri si peste 1.300 hypermarketuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *