Vedete

Carmen Trandafir a luat-o pe urmele lui Luciu

Nu are timp de casatorie, dar se gandeste macar la cununie in fata lui Dumnezeu. Nu se prea mai vorbeste despre ea, asa cum se intampla cu majoritatea celor din generatia ei. Este vorba de Carmen Trandafir, care nu are parte de atata celebritate precum fratele ei, Razvan, care a fost multa vreme in topurile de specialitate, pe vremea cand era formatia No Comment.
Ani la randul, despre Carmen Trandafir nu s-a mai auzit nimic nou, insa, dupa ce presa a dat in vileag relatia sa cu celebrul comentator sportiv Emil Gradinescu, cantareata a revenit in atentia publicului. Anul trecut, Emil i-a daruit iubitei lui un inel de logodna, dar si o bratara din aur alb, pe care a cheltuit in jur de 1.000 de euro, semn ca relatia lor evolueaza. Si cum putea Carmen sa revina mai in tromba decat urmand modelul mult mai celebrelor Nicoleta Luciu ori Anamaria Prodan sau Corina Ciorba si Oana de la Activ? Carmen a aplicat reteta “Move Your Body” in viata personala, rezultatul urmand a fi o fetita, dar si in cea muzicala, de unde a iesit pe piata single-ul “Move Your Body” feat Mister M (care a si compus piesa). Daca la noua melodie a colaborat cu Bogdan Marian Tascau, tatal copilului este comentatorul sportiv Emil Gradinescu. Carmen Trandafir urmeaza a deveni mama in luna octombrie. ÃŽn afara de melodia “Move Your Body”, cantareata spune ca are strans material pentru un intreg album, dar nu s-a decis inca in privinta datei de lansare.
Printre altele, Carmen si-a “imprumutat” vocea pentru personajul Rapunzel, din filmul “Shrek al Treilea”, pelicula cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti.

Sursa: Curentul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *