Vedete

Carmen Electra s-a despărţit de David Navaro

Carmen ElectraCelebra Carmen Electra ÅŸi cântăreÅ£ul de muzică rock David Navaro s-au despărÅ£it oficial. “S-au despărÅ£it în termeni amiabili”, a declarat Brit Reece, purtătorul de cuvânt al vedetelor. Reece a refuzat să dea detalii despre motivul despărÅ£irii celor două vedete. Electra, în vârstă de 34 de ani, ÅŸi-a câştigat celebritatea în anii ’90 pozând în Playboy. A jucat apoi în serialul de televiziune “Baywatch”, care prezenta viaÅ£a unor salvamari din sudul Californiei.
Navaro este cel de-al doilea soÅ£ al vedetei. ActriÅ£a a mai fost căsătorită pentru o scurtă perioadă, în anii ’90, cu celebrul baschetbalist american Dennis Rodman.
Chitaristul David Navarro, în vârstă de 39 de ani, ÅŸi-a câştigat celebritatea cu trupa de hard rock Jane’s Addiction ÅŸi în prezent este gazda unui reality show ce poartă titlul “Rock Star: Supernova”.
Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2003, iar nunta lor a fost transmisă în cadrul reality show-ului care i-a avut ca protagoniÅŸti, “Til Death Do Us Part.”