LifeStyle

Carmen Bruma s-a mutat la Teo, la Romantica

Carmen BrumaCarmen Brumă lucrează pentru două televiziuni în acelaÅŸi timp. Teo Trandafir a mai pus mâna pe un format de succes. Carmen Brumă ÅŸi “Kilocruciada” vor apărea în curând în grila postului Romantica TV, scrie Click. Simpatica brunetă a primit propunerea de a realiza emisiunea fără a fi nevoită să renunÅ£e la postul de prezentatoare de la Realitatea TV. Emisiunea “Kilocruciada” (Realitatea TV), produsă de Robert Turcescu ÅŸi prezentată de Carmen Brumă, a fost redusă de la o oră, deÅŸi înregistra o audienţă bunicică, la numai cinci minute în cadrul ÅŸtirilor de weekend, sub numele “O brumă de miÅŸcare”. ÃŽn urma acestei schimbări, formatul ÅŸi-a pierdut ÅŸi numele ÅŸi segmentul orar, rămânând doar o rubricuţă în jurnalele de sâmbătă ÅŸi duminică.

Teo a pus mâna ÅŸi pe BrumăFrustraÅ£i de întreaga situaÅ£ie, atât Carmen Brumă, cât ÅŸi Turcescu au acceptat pe loc invitaÅ£ia la discuÅ£ii venită din partea echipei conduse de Teo Trandafir. Primul produs pe care l-au băgat pe gât conducerii postului a fost forma iniÅ£ială a emisiunii “Kilocruciada”.

Potrivit surselor de la Romantica, aceasta s-a arătat chiar încântată de ofertă, avansând negocierile. ÃŽn urma discuÅ£iilor, s-a decis că bruneta va apărea pe post de îndată ce se vor pune la cale toate detaliile legate de buget, salarii ÅŸi echipă. ÃŽn plus, producătorii de la “Romantica” vor încerca să găsească un nou nume pentru format, fără a schimba ceva din desfăşurarea lui.
Astfel, Brumă va prezenta în continuare ÅŸtirile sportive la Realitatea, dar va realiza ÅŸi emisiunea de fitness ÅŸi viaţă sănătoasă la Romantica. “Nu pot vorbi, încă, despre acest subiect”, ne-a declarat Carmen, întrebată despre noua ei sarcină.

Corina Chiriac ar fi trebuit să prezinte, la Antena 2, alături de Ileana Pescariu, Iulia Frăţilă şi Ana Batu, un show în care  se toacă mărunt viaţa personală şi profesională a vedetelor. Cântăreaţa a refuzat zilele trecute să mai facă parte din echipa sus-amintită deoarece a considerat că nu ar fi fair-play să-şi bage nasul în intimitatea unora dintre colegii ei de breaslă.

De cealaltă parte a baricadei, voci din Antena 2 susţin că artista a avut o atitudine superioară faţă de echipa emisiunii şi a cerut, la repetiţii, să fie ovaţionată timp de trei minute. Nemulţumirile venite din ambele părţi au dus la o despărţire amiabilă. Surse din postul TV susţin că singura câştigată de pe urma acestei situaţii este Ileana Pescariu, care a dorit de la bun început să fie vioara numărul unu în show.

 

Sursa:  Click

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *