Vedete

Carla Bruni a pozat goala, purtand verigheta

Iubita presedintelui Frantei, Carla Bruni, este fara indoiala vedeta momentului. Practic, nu exista zi fara sa aflam cate ceva despre ea. Ei bine, acum, revista spaniola DT alimenteaza intens zvonurile unei posibile nunti dintre Bruni si Nicolas Sarkozy, publicand o fotografie exclusiva cu fostul model italian, care nu poarta altceva decat o pereche de cisme inalte si o verigheta. Imediat dupa publicarea acestei fotografii, jurnalistii de la DailyMail au incercat sa afle cand s-a realizat acest pictorial.

Ei bine, purtatorul de cuvant al revistei spaniole nu a putut furniza o data exacta, insa a spus ca pozele au fost facute inainte ca presedintele Frantei sa confirme oficial relatia sa cu Carla Bruni.

In acelasi timp, reprezentantii producatorului de automobile Lancia au decis sa o foloseasca pe viitoarea prima-doamna a Frantei in campania de promovare a modelului Musa.

Potrivit directorului de la Lancia si aceasta campanie a fost pusa la punct inainte de oficializarea relatiei Carlei Bruni cu Nicolas Sarkozy.

Iata cum, daca la inceput au fost sceptici cu privire la succesul acestei campanii, in prezent, reprezentantii Lancia isi freaca mainile de bucurie…

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *