FILME

Capri – serial nou la TVR 2

Luni, 1 septembrie, de la ora 18.35, TVR 2 va aduce un serial in premiera: Capri (productie Italia, 2007), o drama care se desfasoara in decorul mirific al insulei cu acelasi nume.

Rolul principal este interpretat de frumoasa actrita Gabriella Pession, iar aventurile prin care ea trece in insula Capri vor putea fi urmarite in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18.35.
Vittoria Mari, o milaneza de 24 de ani, pregatita sa se marite cu Andrea, tanar bogat si de familie buna, afla ca a fost numita mostenitoarea unei anume Donna Isabella, posesoarea unui domeniu pe superba insula Capri. Convinsa ca e vorba de o eroare, Vittoria face totusi o calatorie pana la Capri, unde descopera cu stupoare ca totul este adevarat: e noua proprietara a unei imense vile, impreuna cu Massimo si Umberto, cei doi nepoti ai Donnei Isabella. Aceasta este doar prima dintre surprizele care o asteapta pe Vittoria pentru ca mostenirea ii va schimba nu numai prezentul, ci si tot ceea ce credea ca stie despre propriul ei trecut.

Capri (CAPRI – Italia, 2007),
Cu: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi
Regia: Enrico Oldoini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *