LifeStyle

Cancan TV intra in vacanta

Joi, 30 iunie, se va difuza ultima editie a primului sezon al emisiunii CANCAN TV, prima emisiune ALTFEL despre vedetele din Romania

Cu o echipă formată din 70 de profesionişti, este imposibil să nu avem o hartă zilnică a tot ceea ce se întâmplă în timp real în viaţa vedetelor. Materiale de paparazzi explozive, dezvăluiri şocante, interviuri exclusive, picanterii care vor arunca în aer toate secretele celebrităţilor. CANCAN TV va continua sa fie, practic, Academia de mondenităţi a României!
Adrian Artene

Pe 28 martie s-a lansat CANCAN TV, primul celebrity news magazine din Romania, o emisiune realizata de echipa ziarului CANCAN impreuna cu B1 TV. Emisiunea se difuzeaza in direct, in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 18:00 si 20:00, avandu-l ca gazda pe Adrian Artene.

CANCAN TV a reusit, pe parcursul celor 69 de editii de pana acum, sa isi asigure locul sau in peisajul audiovizual din Romania. Editii cu 0.8 puncte de rating si un share de peste 2% recomanda CANCAN TV ca pe o alternativa la emisiunile de gen, prin abordarea proaspata si iesita din tipare: paparazzi in direct, transmisii live din intimitatea vedetelor, materiale exclusive, multe live, realizate atat in tara cat si in strainatate, interviuri nonconformiste.

De vineri, 1 iulie, emisiunea intra in vacanta.

CANCAN TV se va relua din toamna cu un nou sezon cu invitati speciali, cu subiecte de paparazzi explozive si cu noi picanterii.

CANCAN TV este realizata cu participarea echipelor cotidianului CANCAN, ale saptamanalului CANCAN de WEEKEND si ale site-ului www.cancan.ro, site-ul no.1 din Romania

www.cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *