LifeStyle

Campionatul National karate FRAM -SKDUN 2010

Federatia Romana de Arte Martiale departamentul de karate SKDUN sub conducerea dl. Aurel Patru 7 dan a organizat la sala Lucian Grigorescu din Bucuresti in data de 13 martie 2010, Campionatul National de karate ,copii, juniori , cadeti si seniori. Pentru buna desfasurare a evenimentului au fost acreditati sa arbitreze 17 arbitri internationali din Germania, Franta, Bulgaria, Ungaria, Ucraina si Anglia. La acest eveniment s-au inscris peste 700 sportivi din peste 30 cluburi care au concurat la probele de kata si kumite.

Tot la reusita evenimentului CS Karate JKA Romania a deplasat pe langa lotul obisnuit de sportivi si un studio profesional foto si video si un magazin de echipamente sportive Hayashi.

Sportivii condusi la acest eveniment de Instructorii Dragos Chiru si Nicusor Ilie au reusit sa castige 3 medalii prin sportivele Miruna Vlaicu locul 2 la kata si locul 3 la kumite si locul 3 la kumite seniori prin sportiva Andreea Andries (foto ). Marele castig a fost si sportivul Octavian Jicmon care a fost la un meci distanta de podium.

Acest eveniment s-a dovedit un test util de selectie pentru Campionatul Mondial SKDUN din Franta de anul acesta unde sportivii Brasoveni vor incerca sa tinteasca primul titlu mondial.

www.jkarate.ro si www.jka.ro
http://www.jkarate.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *