Evenimente

Campionatul International de Gatit in Aer Liber, Bucuresti 2009

In perioada 8 -10 mai 2009 se va desfasura in parcul Izvor din Bucuresti cea de-a treia editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber, Etapa Bucuresti 2009. Evenimentul este organizat de catre Asociatia Culturala Euro Est Alternativ si se adreseaza tuturor celor pasionati de arta culinara, amatorilor si profesionistilor in aceeasi masura.

Pe 8 mai 2009 se va desfasura competitia de preparate culinare reci, avand urmatoarele sectiuni: antreuri si platouri, dulciuri si patiserie, creatie si meniu alternativ. In ziua de 9 mai se va desfasura competitia de gatit in aer liber, care va cuprinde urmatoarele sectiuni: ceaun, plita, gratar, creatie. Ziua de 10 mai este rezervata demostratiilor realizate de catre marii maestri ai artei culinare.

Din juriul acestei editii fac parte: Robert Rainford, specialist in gastronomie si professor al Colegiului George Brown din Toronto, Michel Denis Joffre, maestru in arta culinara, Dan Chisu, producator al emisiunii Mananc, deci exist!, Stephane Pierre, presedintele Asociatiei de bucatari din Belgia, Dumitru Burtea, presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism si multi altii.

Gustos.ro va fi prezent la acest eveniment in calitate de partener media si va realiza interviuri cu maestri bucatari si relatari ale demonstratiilor gastronomice, urmand ca aceste informatii sa fie prezentate in cadrul site-ului.

Gustos.ro este cel mai traficat site culinar din Romania, ocupand pozitia nr 1 in clasamentul Trafic.ro sectiunea Lifestyle. In luna aprilie 2009, Gustos.ro a inregistrat un numar de 357.396 vizitatori unici si peste 2.000.000 de afisari. Gustos.ro este un portal culinar care le ofera utilizatorilor sai informatii proaspete din domeniul culinar, articole despre cele mai noi si interesante sfaturi culinare, o baza de date de peste 16.000 de retete si o sectiune de restaurante cu peste 2.000 de localuri inscrise.

http://www.gustos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *