Vedete

Campanie anti-avort la Povestiri adevarate

Ioana Maria Moldovan si Dragos Stanescu vor fi incepand din 16 septembrie,  moderatorii unor discutii pro si contra avort in cadrul celei mai curajoase campanii initiate de “Povestiri adevarate: “Viata din tine esti tu!”.

Reporterii Povestirilor au batut tara in lung si in lat, au mers acolo unde avortul este un subiect tabu, in puscarii unde o detinuta povesteste despre cum si-a omorat copilul nou nascut sau au intrat in sala de operatii si au asistat la un avort.

Despre avort si despre consecintele lui asupra mamei vor vorbi fara retinere vedetele. Daniela Gyorfi isi va povesti cu lacrimi in ochi experienta, la fel si Dana Marijuana.

Proaspata mamica Ioana Ginghina si-a deschis sufletul in fata reporterilor Povestirilor si a povestit cum a depasit momentul in care, din cauza unor probleme medicale, a fost nevoita sa renunte la copilul ei.

Femei simple sau vedete, toate au acceptat sa-ti spuna povestea sperand sa poata schimba ceva cu marturiile lor.

Campania “Viata din tine esti tu!” este o dezbatere pro life, o discutie deschisa despre avort si urmarile lui, despre viata si deciziile care marcheaza o femeie.

Incepand din 16 septembrie, in fiecare marti, in studioul Povestirilor adevarate vor fi invitati psihologi, medici, preoti, vedete care sa vorbeasca deschis despre un subiect considerat si astazi tabu: avortul.

Sursa: Acasa TV

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *