LifeStyle

Campania Stelutele de mare

Campania “Salvati Stelutele de Mare” isi propune sprijinirea copiilor bolnavi din sectiile de oncopediatrie ale spitalelor din Bucuresti.

Sprijinirea copiilor din aceste sectii consta in medicamente, tomografii, branule, etc.dar si ajutarea parintilor acestora care se lupta de multe ori cu supravietuirea copiilor lor iar marea problema fiind de multe ori saracia, lipsa de hrana si de hainute pentru acesti copii.

Pana la strangerea sumelor necesare unei operatii vrem sa fim alaturi de aceste familii care au nevoie de ajutor financiar dar si de cel afectiv.
Vrem sa-i putem indruma in functie de diagnostic spre clinicile din strainatate care le pot rezolva problema.

Am inceput actiunile noastre prin vizite la spitalul Fundeni cu mici cadouri pentru copii, toate oferite cu sprijinul prietenilor si al unor firme care ne-au fost alaturi.
Am inteles ca nevoile copiilor sunt cu mult mai mari decat acele dulciuri si jucarii pe care le duce toata lumea mai ales in ajunul sarbatorilor, de aceea ne propunem sa-i ajutam cu mai mult.

Lansarea acestei campani va avea loc la restaurantul Madame Butterfly din Str Stefan Luchian 17, in data de 3 februarie incepand cu orele 19:30.

Va asteptam cu muzica live Evergreen interpretata de Morena Rott si muzica veche de la Anton Pann interpretata de Cristina Gheorghiu.
In cadrul programului va avea loc o degustare de vinuri chiliene si argentiniene dar si o expozitie de fotografie cu vanzare in vederea strangerii de fonduri.

Campania este deschisa tuturor celor care vor sa ajute si sa ne ofere sprinjin in acest eveniment cat si in cele ce vor avea loc de acum inainte.

Sponsorii evenimentului: restaurantul Madame Butterfly, editura Corint , Brands International, Vino Sur, Pro Media Service.

Organizator: Bavar As Group – (Event Planning & Organizing)

Contact: Yvon Placinta
General Manager
Tel:0751558668

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Madame Butterfly din Str Stefan Luchian nr 17 incepand cu orele 19,30 in data de 3 februarie

Bavar As Group -Event Planning&Organizing
Yvon Placinta 0751558668
Blidaru Luminita 0745576869

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *