LifeStyle

Calvin Klein Jeans, colectia toamna-iarna 2006

Calvin KleinNoua colectie Calvin Klein Jeans pentru sezonul toamna-iarna 2006 va asteapta deja in magazine, oferindu-va trei stiluri distincte de haine: militar, rodeo si urban. Stilul “militar”este extrem de modern, avand detalii inspirate din echipamentele militare. Sunt evidente tratamentele intense si accentul pus pe denim-ul spalacit care dau hainelor o alura zvelta. Materiale precum panza, raiatul, pielea intoarsa, atingerile de satin, de culoare nisipului, a maslinului si a ciocolatei imbogatesc stilul “militar” al colectiei.

Un alt stil prezent in noua colectie Calvin Klein Jeans este cel “rodeo”, ce ne propune o oferta traditionala de denim clasic, de culoare alba, neagra si albastra. Hainele, atat pentru barbati cat si pentru femei au aceeasi alura zvelta, cu insertii de denim spalacit pe alocuri. Hainele pentru femei au variate butoniere pentru infrumusetare si feminizare, iar accentul este pun pe denimul de culoare albastru inchis si negru, cu infiltratii de broderie, capse si sfoara.

Stilul “urban” ne atrage atentia prin denimul clasic cu infatisare spectaculoasa, de gen “glamour”. Hainele scot in evidenta denimul luxos de tip stretch, care este intr-o paleta larga de culori inchise, de la cea a petrolului pana la cea albastra, gen “navy”. Tesaturile pentru femei sunt stralucitoare si rafinate, iar pentru barbati sunt usoare si mate. Umerii scosi in evidenta, liniile clare, taieturile cambrate pe corp sunt doar o parte din caracteristicile acestui stil.

Imprimeurile si cusaturile tesaturilor sunt tonale, iar tricotajele colectiei sunt din bumbac mercerizat si lana merinos, precum si din lana de matase si casmir. Pe alocuri se pot intalni si atingeri de blana gen astrahan de culoare albastra. Paleta de culori include rosu inschis, ciocolatiu, negru cu stelute albe si atingeri subtile de griuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *