Stiri

Cadouri de Paste: ouă uriașe

Oua rosii, oua incondeiate, oua de strut – toate acestea sunt lucruri normale. La Unda Mai ambalam cadourile de Paste in oua uriase. Specializati in campanii cadouri, la noi gasiti an de an concepte noi de cosuri cadou, idei “proaspete” ori idei clasice in haine noi, surprinzatoare.

In colectia de anul acesta va propunem oua de ciocolata, oua din turta dulce, oua incondeiate de prepelita, gaina, rata sau strut, oua handmade primavaratec imbracate, oua décor pictate, oua din lemn sculptat, oua din lemn “dantelat”, ba chair si felicitari sub forma de ou.

De asemenea, va propunem oua uriase cu bunatati sau produse de arta: pasca, ciocolata bio, vinuri din podgoriile autohtone, carti despre incondeierea oualelor, despre masa de Pasti, chiar si un retetar de bucate traditionale romanesti. Selectia este variata, compusa din produse de nisa, naturale/bio sau traditionale.

Consideram ca atentia pe care o acordam solicitarilor Dvs. si eforturile de a va oferi un raport avantajos calitate-estetica-pret, ne diferentiaza pe piata si va stam la dispozitie pentru a veni in intampinarea asteptarilor Dvs.

Va invitam sa descoperiti propunerile noastre de cadouri corporate, perfecte pentru partenerii de afaceri, institutii sau pentru echipa Dvs.

Citeste mai mult: CADOURI PASTE in OUA URIASE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *